Call Center

Disponibil Luni - Vineri În intervalul orar 08:30 - 19:00

Plătește online

Sigur şi rapid, plăteşti online factura ENGIE fără să te autentifici în cont.

Agenția online

Agenţia online este platforma ENGIE unde puteţi transmite indexul autocitit, vizualiza istoricul facturilor şi al consumului, puteţi plăti factura online şi nu numai.

Descarcă aplicaţia

Viața înseamnă dinamism! Acum nu mai ai grija facturilor, plăților și transmiterii indexului autocitit: le ai pe toate în aplicația mobilă engiemobile.  

Utile

Aici poţi accesa rapid cele mai importante informaţii despre factură, modalităţi de plată sau alte subiecte de interes pentru tine.  

Urgenţe gaze

Anunţă orice defecţiune tehnică a instalaţiei de gaze naturale la numerele de telefon:
021 9281 - Număr unic la nivel naţional 0800 877 778 - TelVerde
Acces rapid

Pentru că ne pasă de sănătatea ta și a celor din jur, toate centrele de relații cu clienții ENGIE vor avea activitatea suspendată începând de luni, 16 martie. Rezolvă totul online, simplu și ușor, accesând contul tău, aplicația engiemobile, prin formularul de contact sau printr-un apel telefonic la 021 9366.

Gaz natural comprimat pentru vehicule

Lansarea staţiei de Gaz Natural Comprimat

ENGIE Romania a inagurat în data de 13 iulie 2018 prima stație publică de gaz natural comprimat pentru vehicule din București în prezenţa reprezentanţilor autorităţilor, a partenerilor de business şi a colaboratorilor acestui proiect.

Acest proiect de dezvoltare de soluţie de mobilitate verde se aliniază la strategia Grupului ENGIE axată pe reducerea poluării generate de sectorul transporturilor, în contextul unei urbanizări accelerate. Tradiţia de actor major în domeniul gazului natural constituie un atuu pe care putem capitaliza pentru a dezvolta această tehnologie alternativă  pentru o categorie larg de clienţi, de la regii de transport urban până la companii cu flote importante de autovehicule de mare sau mic tonaj. Staţia inaugurată astăzi reprezintă un prim pas pe o piaţă cu un potenţial important, iar ENGIE Romania a achiziționat 25 vehicule prevăzute cu această tehnologie pentru flota internă’’, a declarat Eric Stab, Preşedinte Director General ENGIE Romania.

 

Program staţie Bucureşti, Bd. Preciziei 1G

În contextul măsurilor de prevenire dispuse la nivel național, vă informăm că începând din data de 30 martie 2020, programul de funcționare al stației de alimentare cu gaz natural comprimat pentru vehicule se restrânge la următorul interval orar:

LUNI-VINERISÂMBĂTĂ-DUMINICĂ
7:30-14:307:30-10.30

GNC este soluția perfectă pentru flota ta de vehicule

Ca răspuns la preocupările legate de mediu, GNC este din ce în ce mai utilizat drept combustibil alternativ în sectorul transporturilor. Arderea GNC nu produce gaze cu efect de seră, iar mediul înconjurător este mult mai protejat mai ales că transportul urban produce o mare parte dintre poluanți și emisiile de gaze cu efect de seră din totalul celor generate de transportul rutier.

Principalele beneficii:

  • vehiculele alimentate cu GNC au costuri mai mici de întreţinere în comparaţie cu alți combustibili convenționali;
  • sistemele de alimentare cu GNC sunt sigilate, împiedicând orice pierderi prin vărsare sau evaporare;
  • vehiculele pe GNC au o durată de viață extinsă.

Experiența ENGIE la nivel mondial

În prezent, estimăm că la nivel mondial, circulă aproximativ 14.800.000 de vehicule alimentate cu gaz natural comprimat, ceea ce îi conferă acestui combustibil un loc tot mai conturat în industria auto.

ENGIE deține la nivel internațional experienţă relevantă în domeniu.

De exemplu, în Franța, compania noastră GNVert operează peste 140 stații de alimentare pentru toate tipurile de vehicule (dintre care 33 sunt stații publice) și mai mult de 40 stații pentru vehicule mari (autobuze, autoutilitare, camioane, mașini de reciclare/autogunoiere).

Clienții care au ales deja GNCv:

  • regiile autonome de transport din Paris, Nisa, Strasbourg, Montpellier și Lille
  • companii precum Sodexo, Carrefour, Veolia sau Aéroports de Paris