Call Center

Disponibil Luni - Vineri În intervalul orar 08:30 - 19:00

Plătește online

Sigur şi rapid, plăteşti online factura ENGIE fără să te autentifici în cont.

Agenția online

Agenţia online este platforma ENGIE unde puteţi transmite indexul autocitit, vizualiza istoricul facturilor şi al consumului, puteţi plăti factura online şi nu numai.

Descarcă aplicaţia

Viața înseamnă dinamism! Acum nu mai ai grija facturilor, plăților și transmiterii indexului autocitit: le ai pe toate în aplicația mobilă engiemobile.  

Utile

Aici poţi accesa rapid cele mai importante informaţii despre factură, modalităţi de plată sau alte subiecte de interes pentru tine.  

Urgenţe gaze

Anunţă orice defecţiune tehnică a instalaţiei de gaze naturale la numerele de telefon:
021 9281 - Număr unic la nivel naţional 0800 877 778 - TelVerde
Acces rapid

Sisteme personalizate şi automatizări

Înţelegem că o afacere trebuie să se mențină competitivă

Iar pentru ca afacerea ta să se mențină competitivă trebuie să fii implicat în eficientizarea costurilor energetice. De exemplu, dacă ai o centrala termică veche, cu randament scăzut, îți recomandăm serviciul de înlocuire centrală termică. Includem în ofertă:

  • evaluarea amplasamentului și a condițiilor de instalare (inclusiv recomandări)
  • centrala termică cu putere utilă nominală de până la 400 kw
  • transportul, manopera și punerea în funcțiune (PIF)
  • autorizarea funcţionării centralei termice și un kit minim de instalare standard

Pentru eficienţa energetică a afacerii tale, împreună cu ENGIE Building Solutions (afiliată a grupului ENGIE), îți propunem și servicii personalizate de proiectare, implementare sisteme HVAC (încălzire, ventilaţie şi aer condiţionat), automatizare, instalaţii sanitare, precum si mentenanță, reconfigurări și modernizări de sisteme. În toate parteneriatele noastre urmărim eficienţa energetică, îndeplinirea cerinţelor de fiabilitate şi de siguranţă.

  • Asigurarea eficienţei energetice

ENGIE Building Solutions îşi asumă toate obligaţiile de monitorizare, mentenanţă, asistenţă şi reparaţii, precum şi asigurarea echipamentelor/pieselor de schimb necesare instalaţiilor. În plus, asigură şi înlocuirea echipamentelor şi componentelor de sistem avariate, în situaţia în care operaţiile de reparaţie nu mai prezintă un avantaj economic. Un parteneriat durabil asigură costuri anuale rezonabile şi acceptabile.

  • Garantarea economiei de energie

Garantarea economiei de energie constituie un pachet de servicii prin care ENGIE Building Solutions finanţează şi garantează măsurile de reducere a consumului energetic. Refinanţarea este realizată pe baza economiei de energie realizate, iar experţii noştri evaluează alături de tine potenţialul de optimizare al consumului energetic. Astfel, creşte valoarea economică a clădirii şi, în acelaşi timp, se reduc costurile de operare.