Call Center

Disponibil Luni - Vineri În intervalul orar 08:30 - 19:00

Plătește online

Sigur şi rapid, plăteşti online factura ENGIE fără să te autentifici în cont.

Agenția online

Agenţia online este platforma ENGIE unde puteţi transmite indexul autocitit, vizualiza istoricul facturilor şi al consumului, puteţi plăti factura online şi nu numai.

Descarcă aplicaţia

Viața înseamnă dinamism! Acum nu mai ai grija facturilor, plăților și transmiterii indexului autocitit: le ai pe toate în aplicația mobilă engiemobile.  

Utile

Aici poţi accesa rapid cele mai importante informaţii despre factură, modalităţi de plată sau alte subiecte de interes pentru tine.  

Urgenţe gaze

Anunţă orice defecţiune tehnică a instalaţiei de gaze naturale la numerele de telefon:
021 9281 - Număr unic la nivel naţional 0800 877 778 - TelVerde
Acces rapid

Accesorii de siguranță și servicii de mentenanță

Îți stăm mereu la dispoziție prin ofertele ENGIE de servicii tehnice

Fii pregătit să apelezi la specialistul tău ENGIE care te va ajuta cu orice ai nevoie pentru funcţionarea în condiţii de siguranţă a echipamentelor de gaze naturale.

Dacă eşti clientul nostru şi ai deja deja un contract cu ofertele ASIGAZ REZIDENT, apelează la ENGIE România pentru servicii de mentenanţă şi reparaţii.

Fie că îți dorești să instalezi un nou aragaz sau o electrovană cu detector de gaze naturale/monoxid de carbon, produsele şi serviciile cumpărate se vor regăsi pe factura de gaze naturale.

Pentru fiecare deplasare specială suplimentară se va percepe un tarif de 80,00 lei (cu TVA). Deplasarea specială este rezultatul unei noi solicitări din partea clientului, în afara serviciilor tehnice contractate iniţial.

Accesorii de siguranţă şi mentenanţă pentru instalaţia de utilizare a gazelor naturale

Reparaţii ale instalaţiei de gaze naturale din oţel - Pe bază deviz

Serviciile prestate pot acoperi soluţii precum:

  • remedierea defecţiunilor de etanşeitate prin refacerea îmbinărilor filetate;
  • înlocuirea unor porţiuni, piese, robineţi (armături) sau alte piese defecte ori care prezintă pericol în exploatare.

Pentru fiecare deplasare specială suplimentară se va percepe un tarif de 84,00 lei (cu TVA).

Racord flexibil 167,00 lei (cu TVA)

Racordul flexibil este piesa de legătura între maşina de gătit tip aragaz/centrala termică/convector şi instalaţia de utilizare gaze naturale, cu ajutorul căruia echipamentul este racordat mai uşor la instalaţia de gaze naturale. Serviciul include manopera și racordul flexibil metalic.

Dezafectare racord 69,00 lei (cu TVA)

Serviciul include demontarea racordului aparatului și bușonarea instalației de utilizare gaze naturale

Electrovană 552,00 lei (cu TVA)

Electrovana este un robinet acţionat electric ce închide alimentarea instalaţiei de gaze naturale în momentul în care detectorul de gaz sau monoxid de carbon depistează pierderi de gaz sau o cantitate mai mare de monoxid în încăpere. Electrovana este o obligaţie legală, dar şi o măsură de siguranţă. Serviciul include manopera şi tipul de electrovană ales în funcţie de instalaţia deţinută (1/2, 3/4 sau 1 inch). Electrovana poate fi achitată în 1, 2, 3 sau 6 transe egale pe factura de furnizare gaze naturale.

Detectorul este un senzor conectat la electrovană ce poate declanşa sistarea alimentării cu gaze naturale în incintă dacă depistează pierderi de gaz. Senzorul este conceput astfel încât să anunţe acustic şi luminos dacă în încăperea în care este montat sunt pierderi de gaz sau concentraţie mai mare de monoxid de carbon.

Detector de gaz sau monoxid de carbon

259,00 lei (cu TVA)

Serviciul include manopera şi detectorul ales (gaz metan sau monoxid de carbon).

Detector dual gaz metan şi monoxid de carbon

366,00 lei (cu TVA)

Serviciul include manopea şi detectorul dual de gaz metan şi monoxid de carbon.

Electrovană şi detector dual

864,00 lei (cu TVA)

Serviciul include manopera, tipul de electrovană ales în funcţie de instalaţie (1/2, 3/4 sau 1 inch), cablu electric în limita a 15 m, material mărunt (coliere pvc) şi detectorul dual (gaz metan şi monoxid de carbon).

Electrovană şi detector gaz metan

754,00 lei (cu TVA)

Serviciul include manopera, tipul de electrovană ales în funcţie de instalaţie (1/2, 3/4 sau 1 inch), cablu electric în limita a 15 m, material mărunt (coliere pvc) şi detectorul de gaz metan.

Electrovană şi detector monoxid de carbon

754,00 lei (cu TVA)

Serviciul include manopera, tipul de electrovană ales în funcţie de instalaţie (1/2, 3/4 sau 1 inch), cablu electric în limita a 15 m, material mărunt (coliere pvc) şi detectorul de monoxid de carbon.

În cazul în care este nevoie de materiale suplimentare sau lungimea necesara cablării electrice depășește 15 m, se va calcula un deviz pentru lucrări suplimentare. Pachetele pot fi achitate în 1, 2, 3 sau 6 tranșe egale pe factura de furnizare gaze naturale.

Revizia centralei termice de maxim 35 kW fără verificare tehnică periodică 138,00 lei (cu TVA)

Serviciul cuprinde operațiuni de control al stării aparatului, menite să corecteze eventualele abateri de la starea de funcționalitate normală și să preîntâmpine apariția unor defecte majore.

Revizia centralei termice de maxim 35 kW cu verificare tehnică periodică inclusă 354,00 lei (cu TVA)

Serviciul cuprinde operațiuni de control a stării aparatului, menite să corecteze eventualele abateri de la starea de funcționalitate normală și să preîntâmpine apariția unor defecte majore și VTP CT inclus.

Verificarea tehnică periodică a centralei termice (VTP CT) 301,00 lei (cu TVA)

Verificarea tehnică periodică a centralei termice consumatoare de combustibili gazoşi este o activitate tehnică desfăşurată periodic, la fiecare 2 ani, conform prevederilor prescripţiei tehnice PT-A1/ 2010, pentru a se asigura că aparatul respectă cerinţele de funcţionare în condiţii de siguranţă. Aceasta activitate nu acopera service-ul, reparaţiile şi piesele de schimb necesare.

Acest serviciu este valabil pentru centrale termice de maxim 35 kW.

Verificare convector utilizare gaze naturale 152,00 lei (cu TVA)

Verificarea stării de funcționare a convectorului.

Constatare 137,00 lei (cu TVA)

Seriviciul de identificare a modului de funcționare şi setarea parametrilor centralei termice, setarea cronotermostatului etc.

Reparaţii centrală termică - Pe bază de deviz

Servicii personalizate în funcție de nevoile tale.