Call Center

Disponibil Luni - Vineri În intervalul orar 08:30 - 19:00

Plătește online

Sigur şi rapid, plăteşti online factura ENGIE fără să te autentifici în cont.

Agenția online

Agenţia online este platforma ENGIE unde puteţi transmite indexul autocitit, vizualiza istoricul facturilor şi al consumului, puteţi plăti factura online şi nu numai.

Descarcă aplicaţia

Viața înseamnă dinamism! Acum nu mai ai grija facturilor, plăților și transmiterii indexului autocitit: le ai pe toate în aplicația mobilă engiemobile.  

Utile

Aici poţi accesa rapid cele mai importante informaţii despre factură, modalităţi de plată sau alte subiecte de interes pentru tine.  

Urgenţe gaze

Anunţă orice defecţiune tehnică a instalaţiei de gaze naturale la numerele de telefon:
021 9281 - Număr unic la nivel naţional 0800 877 778 - TelVerde
Acces rapid

Ce documente trebuie să păstrezi în relația cu furnizorul de servicii tehnice?

În cazul operaţiunilor tehnice realizate la instalaţia de utilizare gaze naturale, îţi recomandăm să păstrezi documentaţia tehnică a instalaţiei de utilizare a gazelor naturale, fişa de evidenţă a lucrărilor periodice de verificare/revizie tehnică a instalaţiei de utilizare a gazelor naturale, comanda de execuţie lucrare, contractul aferent operaţiunii tehnice respective.

În cazul operaţiunilor tehnice realizate la centrala termică, îţi recomandăm să păstrezi: fişa de evidenţă a lucrărilor periodice de verificare tehnică, comanda de execuţie lucrare, contractul aferent operaţiunii tehnice respective.