Call Center

Disponibil Luni - Vineri În intervalul orar 08:30 - 19:00

Plătește online

Sigur şi rapid, plăteşti online factura ENGIE fără să te autentifici în cont.

Agenția online

Agenţia online este platforma ENGIE unde puteţi transmite indexul autocitit, vizualiza istoricul facturilor şi al consumului, puteţi plăti factura online şi nu numai.

Descarcă aplicaţia

Viața înseamnă dinamism! Acum nu mai ai grija facturilor, plăților și transmiterii indexului autocitit: le ai pe toate în aplicația mobilă engiemobile.  

Utile

Aici poţi accesa rapid cele mai importante informaţii despre factură, modalităţi de plată sau alte subiecte de interes pentru tine.  

Urgenţe gaze

Anunţă orice defecţiune tehnică a instalaţiei de gaze naturale la numerele de telefon:
021 9281 - Număr unic la nivel naţional 0800 877 778 - TelVerde
Acces rapid

Ce garanție am pentru serviciile primite?

Pentru serviciile tehnice ENGIE acordă o garanţie de 2 ani pentru produsele, materialele, piesele utilizate la intervenţiile tehnice şi pentru manoperă. Obligaţiile legate de această garanţie constau în repararea şi înlocuirea produselor, materialelor, pieselor utilizate cu defecte de fabricaţie sau remedierea defecţiunilor ce provin din defecte de montaj şi numai dacă acestea au fost utilizate în condiţii normale de funcţionare.

Pentru curăţarea instalaţiilor termice din apartament, ENGIE acordă o garanţie de 2 ani pentru păstrarea caracteristicilor soluţiilor de protejare împotriva coroziunii şi formării depunerilor de calcar, pentru produsele, materialele, piesele utilizate la intervenţiile tehnice şi pentru manoperă. Obligaţiile legate de această garanţie constau în repararea şi înlocuirea produselor, materialelor, pieselor utilizate cu defecte de  fabricaţie sau remedierea defecţiunilor ce provin din defecte de montaj şi numai dacă acestea au fost utilizate în condiţii normale de funcţionare.