Urgenţe gaze

Anunţaţi orice defecţiune tehnică a instalaţiei de gaze naturale la numerele de telefon:
021 9281 - Număr unic la nivel naţional
0800 877 778 - TelVerde

Contractare online

Contractare online Rapid, comod și simplu! Poţi alege o oferta dedicată şi încheia un contract direct în online.  

Utile

Aici poţi accesa rapid cele mai importante informaţii despre factură, modalităţi de plată sau alte subiecte de interes pentru tine.

Descărcă aplicaţia

Viața înseamnă dinamism, iar acum nu mai ai grija facturilor, plăților și transmiterii indexului autocitit: le ai pe toate în aplicația engiemobile    

Agenţia online

Agenţia online este platforma ENGIE unde puteţi transmite indexul autocitit, vizualiza istoricul facturilor şi al consumului, puteţi plăti factura online şi nu numai.

Call Center

021 9366 prefix local (936)
Disponibil Luni - Vineri În intervalul  orar 08:30 - 19:00

Pentru că ne pasă de sănătatea ta și a celor din jur, toate centrele de relații cu clienții ENGIE vor avea activitatea suspendată începând de luni, 16 martie.
Rezolvă totul online, simplu și ușor, accesând contul tău, aplicația engiemobile, prin formularul de contact sau printr-un apel telefonic la 021 9366.

Anunţ lansare procedură de achiziţie: piese de schimb si reparaţii corective pentru clupe electrice de filetat

ENGIE Romania anunţă lansarea procedurii de achiziţie piese de schimb si reparaţii corective pentru clupe electrice de filetat care se va finaliza cu încheierea unui contract de furnizare, cu termen de valabilitate 36 luni de la data semnării.
Furnizorii interesaţi să participe se pot adresa pentru informaţii suplimentare persoanei de contact  Laurentiu Stanca, adresa de e-mail:  
laurentiu.stanca@ro.engie.com  si isi pot manifesta intentia  pana la data de 27.02.2020.