Urgenţe gaze

Dacă simți miros de gaz sau observi orice defecțiune tehnică în alimentarea cu gaze naturale anunță operatorul de distribuție din zona ta. Datele de contact ale acestuia le găsești pe prima pagină a facturii de gaz.

Contractare online

Contractare online Rapid, comod și simplu! Poţi alege o oferta dedicată şi încheia un contract direct în online.  

Utile

Aici poţi accesa rapid cele mai importante informaţii despre factură, modalităţi de plată sau alte subiecte de interes pentru tine.

Descărcă aplicaţia

Viața înseamnă dinamism, iar acum nu mai ai grija facturilor, plăților și transmiterii indexului autocitit: le ai pe toate în aplicația engiemobile    

Agenţia online

Agenţia online este platforma ENGIE unde puteţi transmite indexul autocitit, vizualiza istoricul facturilor şi al consumului, puteţi plăti factura online şi nu numai.

Call Center

021 9366 prefix local (936)
Disponibil Luni - Vineri În intervalul  orar 08:30 - 19:00

Campania internă ,, Donează sânge, dăruieşte o şansă la viaţă !”

GDF SUEZ Energy România a iniţiat în rândul angajaţilor în perioada 14-17 iulie campania de donare de sânge ,,Donează sânge, dăruieşte o şansă la viaţă !”. Această acţiune a raspuns nevoii acute de sânge existente la nivelul societăţii româneşti şi apelului lansat de către Ministerul Sănătăţii. Conform datelor furnizate de Ministerul Sănătăţii, România se află pe ultimele locuri în Europa la capitolul donării de sânge. Datorită crizei din spitale privind cantitatea de sânge disponibilă, 1 din 3 oameni nu poate beneficia de transfuzii.

Campania de donare de sânge, desfăşurată ca proiect pilot în Bucureşti, s-a derulat în colaborare cu Centrul de Transfuzii Bucureşti. Peste 130 de salariaţi din cadrul societăţilor Grupului GDF SUEZ Energy România au răspuns favorabil apelului la solidaritate. Angajaţii au demonstrat astfel angajamentul lor faţă de suferinţa semenilor.