Urgenţe gaze

Dacă simți miros de gaz sau observi orice defecțiune tehnică în alimentarea cu gaze naturale anunță operatorul de distribuție din zona ta. Datele de contact ale acestuia le găsești pe prima pagină a facturii de gaz.

Contractare online

Contractare online Rapid, comod și simplu! Poţi alege o oferta dedicată şi încheia un contract direct în online.  

Utile

Aici poţi accesa rapid cele mai importante informaţii despre factură, modalităţi de plată sau alte subiecte de interes pentru tine.

Descărcă aplicaţia

Viața înseamnă dinamism, iar acum nu mai ai grija facturilor, plăților și transmiterii indexului autocitit: le ai pe toate în aplicația engiemobile    

Agenţia online

Agenţia online este platforma ENGIE unde puteţi transmite indexul autocitit, vizualiza istoricul facturilor şi al consumului, puteţi plăti factura online şi nu numai.

Call Center

021 9366 prefix local (936)
Disponibil Luni - Vineri În intervalul  orar 08:30 - 19:00

Campionatele Internaţionale de Atletism ale României

Compania a susţinut organizarea celei mai importante competiţii atletice din România, aflată la a 53-a ediţie, în data de 6 iunie 2008 pe stadionul Dinamo din Bucureşti.

Evenimentul sportiv a fost printre ultimele în cadrul căruia s-au putut realiza baremele pentru participarea la Jocurile Olimpice de la Beijing. Au participat aproximativ 250 de atleţi, reprezentând 8 ţări, printre care şi 13 sportivi ai Lotului Olimpic naţional. Printre aceştia s-au numărat şi Liliana Popescu, clasată a treia în topul IAAF la proba de 1500 de metri, în urma stabilirii celei mai bune performanţe a sezonului în cadrul Grand Prix-ului GDF SUEZ Energy România de la Bucureşti. De asemenea, titratele atlete Nicoleta Grasu, Ionela Târlea şi Adelina Gavrilă au fost şi ele prezente la start.

Compania a organizat cu prilejul acestui eveniment o promoţie specială pentru spectatori : “Vino la Campionatele Internaţionale de Atletism şi Distrigaz Sud te trimite la Golden League Paris”. Au fost astfel oferite câştigătorilor tombolei, bilete la cel mai important eveniment atletic al anului din capitala Franţei.

Dinamismul, efortul şi performanţa sunt calităţi pe care compania noastră le asociază cu propria imagine şi doreşte să le promoveze. De aceea, ne implicăm activ în promovarea sportului de performanţă dar şi a celui destinat publicului larg.