Urgenţe gaze

Dacă simți miros de gaz sau observi orice defecțiune tehnică în alimentarea cu gaze naturale anunță operatorul de distribuție din zona ta. Datele de contact ale acestuia le găsești pe prima pagină a facturii de gaz.

Contractare online

Contractare online Rapid, comod și simplu! Poţi alege o oferta dedicată şi încheia un contract direct în online.  

Utile

Aici poţi accesa rapid cele mai importante informaţii despre factură, modalităţi de plată sau alte subiecte de interes pentru tine.

Descărcă aplicaţia

Viața înseamnă dinamism, iar acum nu mai ai grija facturilor, plăților și transmiterii indexului autocitit: le ai pe toate în aplicația engiemobile    

Agenţia online

Agenţia online este platforma ENGIE unde puteţi transmite indexul autocitit, vizualiza istoricul facturilor şi al consumului, puteţi plăti factura online şi nu numai.

Call Center

021 9366 prefix local (936)
Disponibil Luni - Vineri În intervalul  orar 08:30 - 19:00

Crosul Casiopeea

Anual compania susţine crosul Casiopeea, eveniment sportiv ce vizează strângerea de fonduri pentru lupta împotriva cancerului la sân, organizat de Asociaţia Casiopeea, cu sprijinul diferiţilor sponsori şi parteneri.

Deşi depistarea în faza incipientă a cancerului mamar poate asigura vindecarea totală a bolii, cancerul la sân rămâne totuşi prima cauză de mortalitate în rândul femeilor între 35 şi 55 de ani. Fondurile colectate prin plata taxei de participare vor fi utilizate pentru achiziţionarea protezelor mamare pentru femeile care suferă de cancer la sân.

Crossul Casiopeea se bucură de un mare succes în rândul angajaţilor ENGIE din România care, anual,  şi-au demonstrat ataşamentul pentru cauza luptei împotriva cancerului la sân participând la a cursele organizate în cadrul evenimentului :

  • Cursa copiilor – 1 km
  • Cursa adolescenţilor – 1.7 km
  • Cursa adulţilor – 5 km

În ediţia 2011, ce a reunit peste 2000 de participanţi, compania a ocupat locul doi la Cupa Corporate Challenge cu peste 300 de angajaţi înscrişi la eveniment. Maia Morgenstern, Corina Drăgotescu, Laura Badea şi  Medeea Marinescu au fost prezente la eveniment şi au luat startul în cursa adulţilor.