Urgenţe gaze

Dacă simți miros de gaz sau observi orice defecțiune tehnică în alimentarea cu gaze naturale anunță operatorul de distribuție din zona ta. Datele de contact ale acestuia le găsești pe prima pagină a facturii de gaz.

Contractare online

Contractare online Rapid, comod și simplu! Poţi alege o oferta dedicată şi încheia un contract direct în online.  

Utile

Aici poţi accesa rapid cele mai importante informaţii despre factură, modalităţi de plată sau alte subiecte de interes pentru tine.

Descărcă aplicaţia

Viața înseamnă dinamism, iar acum nu mai ai grija facturilor, plăților și transmiterii indexului autocitit: le ai pe toate în aplicația engiemobile    

Agenţia online

Agenţia online este platforma ENGIE unde puteţi transmite indexul autocitit, vizualiza istoricul facturilor şi al consumului, puteţi plăti factura online şi nu numai.

Call Center

021 9366 prefix local (936)
Disponibil Luni - Vineri În intervalul  orar 08:30 - 19:00

Parteneriat cu Institutul Francez din Bucureşti

Colaborarea cu Institutul Francez din Bucureşti este una tradiţională şi vizează sprijinirea evenimentelor ce au drept scop promovarea culturii și creației artistice franceze. Astfel compania a sustinut a unsprezecea ediţie a Festivalului, desfăşurat în perioada 26 noiembrie – 2 decembrie 2007 la Cinema Studio, Cinema Pro, Cinema Elvira Popescu şi Cityplex. Filmul francez s-a bucurat întotdeauna de o apreciere deosebită din partea publicului romận, care explicặ dorinţa organizatorilor de a face cunoscute dinamismul și diversitatea cinematografiei franceze, de a atrage publicul larg dar și sectorul profesionist cặtre filmul francez contemporan.

Compania a sprijinit, de asemenea, în anul 2008 expoziţia ,,Napoleon al III-lea şi Principatele Române’’ şi Festivalul Filmului Francez dovedindu-şi sprijinul pentru cultura franceză şi afirmarea perenităţii sale. Fiecare eveniment cultural este un prilej de a ne redescoperi valorile autentice.