Urgenţe gaze

Dacă simți miros de gaz sau observi orice defecțiune tehnică în alimentarea cu gaze naturale anunță operatorul de distribuție din zona ta. Datele de contact ale acestuia le găsești pe prima pagină a facturii de gaz.

Contractare online

Contractare online Rapid, comod și simplu! Poţi alege o oferta dedicată şi încheia un contract direct în online.  

Utile

Aici poţi accesa rapid cele mai importante informaţii despre factură, modalităţi de plată sau alte subiecte de interes pentru tine.

Descărcă aplicaţia

Viața înseamnă dinamism, iar acum nu mai ai grija facturilor, plăților și transmiterii indexului autocitit: le ai pe toate în aplicația engiemobile    

Agenţia online

Agenţia online este platforma ENGIE unde puteţi transmite indexul autocitit, vizualiza istoricul facturilor şi al consumului, puteţi plăti factura online şi nu numai.

Call Center

021 9366 prefix local (936)
Disponibil Luni - Vineri În intervalul  orar 08:30 - 19:00

Centrul comunitar din Costeşti, un proiect comunitar social

Distrigaz Sud a încheiat în anul 2006 un parteneriat cu o durată de 3 ani cu Fundaţia Principesa Margareta ce a vizat sprijinirea centrului Inter-generaţional Hercules din Costeşti, judeţul Argeş. Creat în 2006 cu scopul de a răspunde problemelor sociale presante din Costeşti, activitatea la Centrul Hercules din Costeşti s-a axat pe oferirea de sprijin pentru copii şi vârstnici aflati in situaţii dificile. În completarea serviciilor de asistenţă socială şi psihologică, a activităţilor educaţionale şi materiale, acordat celor 110 beneficiari, proiectul a urmărit promovarea solidarităţii şi participarea tuturor membrilor din comunitate prin implicarea lor voluntară în special în activităţile centrului în general  în viaţa comunităţii.

Fundaţia Principesa Margareta a României are misiunea de a acţiona ca un catalizator pentru dezvoltarea potenţialului uman, în spiritul demnităţii, solidarităţii şi promovării talentului şi valorilor culturale româneşti. Fundaţia dezvoltă proiecte durabile în domeniul educaţiei, dezvoltării comunităţii, societăţii civile, sănătăţii şi culturii, proiecte care contribuie la reînnoirea spirituală şi socială a României. Pentru detalii accesaţi site-ul www.fpmr.ro