Urgenţe gaze

Dacă simți miros de gaz sau observi orice defecțiune tehnică în alimentarea cu gaze naturale anunță operatorul de distribuție din zona ta. Datele de contact ale acestuia le găsești pe prima pagină a facturii de gaz.

Contractare online

Contractare online Rapid, comod și simplu! Poţi alege o oferta dedicată şi încheia un contract direct în online.  

Utile

Aici poţi accesa rapid cele mai importante informaţii despre factură, modalităţi de plată sau alte subiecte de interes pentru tine.

Descărcă aplicaţia

Viața înseamnă dinamism, iar acum nu mai ai grija facturilor, plăților și transmiterii indexului autocitit: le ai pe toate în aplicația engiemobile    

Agenţia online

Agenţia online este platforma ENGIE unde puteţi transmite indexul autocitit, vizualiza istoricul facturilor şi al consumului, puteţi plăti factura online şi nu numai.

Call Center

021 9366 prefix local (936)
Disponibil Luni - Vineri În intervalul  orar 08:30 - 19:00

Turneul de tenis ,,GDF SUEZ OPEN ROMANIA’’ la Bucureşti

În perioda 2-10 mai 2009 s-a desfăşurat turneul de tenis feminin GDF SUEZ OPEN ROMANIA în colaborare cu Federaţia Română de Tenis, la Arenele BNR din Bucureşti. Turneul a reprezentat cel mai important eveniment din tenisul feminin organizat în România, fiind dotat cu premii în valoare de 100.000$. În cadrul competiţiei au fost prezente cele mai bune jucătoare românce ale momentului precum Simona Halep, Raluca Olaru şi Elena Bogdan.

In cadrul evenimentului a avut loc un meci demonstrativ care i-a avut drept protagaonişti pe Ruxandra Dragomir, Lucian Viziru, Dan Bitman şi Raluca Olaru, fapt ce i-a determinat pe bucureşteni să vină în număr mare la Arenele BNR. Competiţia a fost câştigată de jucătoarea din Germania, Andrea Petkovic, care a învins-o pe Stephanie Voegele în 2 seturi (6-3, 6-2).

Acest turneu se înscrie în direcţia ce vizează dezvoltarea tenisului feminin românesc în parteneriat cu Federaţia Română de Tenis. Cele mai importante evenimente din cadrul acestui parteneriat au fost cele 3 ediţii ale turneului de tenis feminin: ediţia “Gaz de France Stars” în 2007 şi 2008 şi GDF SUEZ OPEN ROMANIA în 2009.