Urgenţe gaze

Dacă simți miros de gaz sau observi orice defecțiune tehnică în alimentarea cu gaze naturale anunță operatorul de distribuție din zona ta. Datele de contact ale acestuia le găsești pe prima pagină a facturii de gaz.

Contractare online

Contractare online Rapid, comod și simplu! Poţi alege o oferta dedicată şi încheia un contract direct în online.  

Utile

Aici poţi accesa rapid cele mai importante informaţii despre factură, modalităţi de plată sau alte subiecte de interes pentru tine.

Descărcă aplicaţia

Viața înseamnă dinamism, iar acum nu mai ai grija facturilor, plăților și transmiterii indexului autocitit: le ai pe toate în aplicația engiemobile    

Agenţia online

Agenţia online este platforma ENGIE unde puteţi transmite indexul autocitit, vizualiza istoricul facturilor şi al consumului, puteţi plăti factura online şi nu numai.

Call Center

021 9366 prefix local (936)
Disponibil Luni - Vineri În intervalul  orar 08:30 - 19:00

Educaţie prin turism

Compania a ales să sprijine proiectul ,,Educaţie prin turism’’ iniţiat de Asociaţia Chindia. Acest proiect conjugă 2 dintre axele de implicare susţinute : protecţia mediului înconjurător şi educaţia. Proiectul a îmbinat într-un mod fericit educaţia non-formală cu grija faţă de mediu concretizată prin acţiuni de ecologizare a traseelor parcurse. Pe lângă cunoştiinţele din domeniul geografiei, alpinismului, speologiei şi ecologiei, participanţii au învăţat o lecţie de viaţă utilă în dezvoltarea lor ulterioară.