Urgenţe gaze

Dacă simți miros de gaz sau observi orice defecțiune tehnică în alimentarea cu gaze naturale anunță operatorul de distribuție din zona ta. Datele de contact ale acestuia le găsești pe prima pagină a facturii de gaz.

Contractare online

Contractare online Rapid, comod și simplu! Poţi alege o oferta dedicată şi încheia un contract direct în online.  

Utile

Aici poţi accesa rapid cele mai importante informaţii despre factură, modalităţi de plată sau alte subiecte de interes pentru tine.

Descărcă aplicaţia

Viața înseamnă dinamism, iar acum nu mai ai grija facturilor, plăților și transmiterii indexului autocitit: le ai pe toate în aplicația engiemobile    

Agenţia online

Agenţia online este platforma ENGIE unde puteţi transmite indexul autocitit, vizualiza istoricul facturilor şi al consumului, puteţi plăti factura online şi nu numai.

Call Center

021 9366 prefix local (936)
Disponibil Luni - Vineri În intervalul  orar 08:30 - 19:00

Energie pentru performanţă

Energie pentru performanţă este denumirea programului de susţinere a performanţei sportive iniţiat de GDF SUEZ în parteneriat cu Comitetul Olimpic şi Sportiv Român. Parteneriatul, cu o durată de doi ani, vizează susţinerea mişcării olimpice şi a performanţelor sportivilor români.

,,Parteneriatul pe care tocmai l-am semnat astăzi vine să confirme dorinţa GDF SUEZ de a sprijini fenomenul olimpic din România şi promovarea valorilor olimpismului. Într-un context dificil din punct de vedere economic, Grupul GDF SUEZ îşi demonstrează angajamentul în susţinerea sportivilor de performanţă pentru a-şi atinge obiectivele profesionale’’ a declarat Yvonnick David, Director General GDF SUEZ Energy România.

Structura parteneriatului are la bază două componente: susţinerea financiară a sportivilor de performanţă incluşi în programul Pol România şi evenimente dedicate atât sportivilor de performanţă cât şi publicului larg din dorinţa de a face să renască mândria românilor faţă de valorile olimpice. La evenimentele sportive vor participa figuri emblematice ale sportului românesc tocmai pentru a-i stimula pe tinerii sportivi de performanţă să preia ştafeta şi să ducă mai departe simbolurile şi tradiţia sportului românesc.

Evenimentele organizate în cadrul parteneriatului :

Caravana olimpică GDF SUEZ (1 octombrie 2011, Parcul Tineretului, Bucureşti)

În cadrul evenimentului au fost organizate următoarele competiţii :

  • Crosuri copii (600m – 10-12 ani, 800m 13-15 ani, 1200m : 16-18 ani)
  • Concurs de role (600 m – 6-7 ani, 800 m – 7-8 ani)
  • Open cros (2400 m- peste 18 ani)

În plus, au fost organizate atelierele sportive tematice pentru copii : badminton, tenis de masă, baschet.

Campionii prezenţi la acest eveniment au fost : Laura Badea, Otilia Bădescu, Violeta Beclea, Elisabeta Lipă, Ivan Patzaichin, Ionela Tîrlea, Monica Roşu, Nicu Vlad.

Evenimentul din Bucureşti a fost  al treilea din seria manifestărilor sportive denumite generic ,,Caravana olimpică GDF SUEZ’’,  după evenimentul de la Craiova din 10 aprilie şi cel din Ploieşti din data de 14 mai.

Caravana olimpică GDF SUEZ  (14 mai 2011, Bd. Independenţei, Ploieşti)

În cadrul evenimentului au fost organizate următoarele competiţii : Cros Juniori organizat pe 3 tranşe de vârstă (8-9 ani, 10-11 ani, 12-14 ani), un Cros Open destinat participanţilor cu vârsta minimă de 16 ani, un Concurs de role (10-14 ani) precum şi ateliere sportive: handbal, baschet, badminton şi tenis de masă.

La eveniment au participat nume sonore din sportul românesc precum : Otilia Bădescu (campioană europeană la tenis de masă), Violeta Beclea (vicecampioană olimpică atletism), Octavian Bellu (antrenor lotul olimpic feminin de gimnastică), Leonard Doroftei (medaliat cu bronz la Jocurile Olimpice box), Anamaria Tămîrjan (medaliată cu bronz la Jocurile Olimpice gimnastică artistică), Ionela Tîrlea (vicecampioană olimpică atletism), Corina Ungureanu (campioană mondială la gimnastică artistică), dar şi membri ai loturilor naţionale şi olimpice de pe plan local, activând în diverse sporturi.

Caravana olimpică GDF SUEZ  (10 aprilie 2011, Parcul Tineretului, Bucureşti)

Evenimentul şi-a dorit să promoveze valorile olimpismului încurajând practicarea sportului de către amatori şi sportivii de performanţă şi să sublinieze beneficiile activităţii sportive asupra sănătăţii corpului omenesc.

În cadrul evenimentului au fost organizate activităţi sportive precum handbal, badminton, tenis de masă, tenis de câmp, streetball, volei şi fotbal mixt şi 2 competiţii de cros : un cros pentru copii organizat pe 3 tranşe de vârstă (8-14 ani) şi un Open Cros la care se pot înscrie participanţii cu vârsta de peste 18 ani. Alături de participanţi vor fi prezenţi la eveniment nume sonore din sportul românesc precum Violeta Beclea (vicecampioană olimpică atletism), Doina Melinte (campioană olimpică atletism), Cristiana Cojocaru (medaliată cu bronz la Jocurile Olimpice), Natalia Andrei (campioană europeană atletism), Otilia Bădescu (campioană europeană la tenis de masă), Ionela Tîrlea (vicecampioană olimpică atletism) dar şi membri ai loturilor naţionale şi olimpice de pe plan local, activând în diverse sporturi.