Urgenţe gaze

Dacă simți miros de gaz sau observi orice defecțiune tehnică în alimentarea cu gaze naturale anunță operatorul de distribuție din zona ta. Datele de contact ale acestuia le găsești pe prima pagină a facturii de gaz.

Contractare online

Contractare online Rapid, comod și simplu! Poţi alege o oferta dedicată şi încheia un contract direct în online.  

Utile

Aici poţi accesa rapid cele mai importante informaţii despre factură, modalităţi de plată sau alte subiecte de interes pentru tine.

Descărcă aplicaţia

Viața înseamnă dinamism, iar acum nu mai ai grija facturilor, plăților și transmiterii indexului autocitit: le ai pe toate în aplicația engiemobile    

Agenţia online

Agenţia online este platforma ENGIE unde puteţi transmite indexul autocitit, vizualiza istoricul facturilor şi al consumului, puteţi plăti factura online şi nu numai.

Call Center

021 9366 prefix local (936)
Disponibil Luni - Vineri În intervalul  orar 08:30 - 19:00

Fiecare copil în gradiniţă

Compania a susţinut financiar programul ,,Fiecare copil în gradiniţă’’ iniţiat de către Asociaţia Ovidiu Ro în perioada 2013-2014. Programul are drept scop creşterea numărului de copii săraci între 3 şi 5 ani pentru frecventarea regulată a grădiniţei prin acordarea unei burse sociale de 50 lei/lună pentru părinţii care se află sub praful sărăciei sub formă de tichete sociale dacă asigură prezenţa socială.

Potrivit unui raport al Băncii Mondiale din iunie 2012, 77% din copiii din România sunt înscriși la grădiniță; dacă analizăm procentul de copii din medii dezavantajate însă, numai 37% dintre ei beneficiază de educație timpurie formală. Ca urmare, copii săraci încep școala fără abilități de bază (de exemplu, capacitatea de a identifica 10 de litere ale alfabetului) și mult în urma colegilor lor. Fără o intervenție directă strategică, aceste diferențe educaționale nu vor fi eliminate nicioadată.

România are peste 4.1 milioane de copii sub vârsta de 18 ani; cu o rată de abandon școlar de 17,4% (sursa), se estimează că, pe parcursul următorilor 20 de ani, 710.000 de copii vor părăsi sistemul educațional înainte de clasa a IX-a—dacă această irosire de capital uman nu este evitată printr-un set cuprinzător de acțiuni, aplicabil la nivel național. Aceasta este o problemă nu doar pentru cei săraci, ci pentru toți membrii societății, pentru care creează o povară economică și socială. Soluția începe cu educația timpurie de calitate iar scopul programului ,,Fiecare copil în gradiniţă’’ este tocmai acela de a stimula accesul la educaţie.