Urgenţe gaze

Dacă simți miros de gaz sau observi orice defecțiune tehnică în alimentarea cu gaze naturale anunță operatorul de distribuție din zona ta. Datele de contact ale acestuia le găsești pe prima pagină a facturii de gaz.

Contractare online

Contractare online Rapid, comod și simplu! Poţi alege o oferta dedicată şi încheia un contract direct în online.  

Utile

Aici poţi accesa rapid cele mai importante informaţii despre factură, modalităţi de plată sau alte subiecte de interes pentru tine.

Descărcă aplicaţia

Viața înseamnă dinamism, iar acum nu mai ai grija facturilor, plăților și transmiterii indexului autocitit: le ai pe toate în aplicația engiemobile    

Agenţia online

Agenţia online este platforma ENGIE unde puteţi transmite indexul autocitit, vizualiza istoricul facturilor şi al consumului, puteţi plăti factura online şi nu numai.

Call Center

021 9366 prefix local (936)
Disponibil Luni - Vineri În intervalul  orar 08:30 - 19:00

Susţinerea evenimentelor ,,Bucureşti 550 de ani’’

Compania a susţinut evenimentul de sặrbặtorire a 550 de ani de la prima atestare documentarặ a oraşului Bucureşti, ca partener al Primăriei Capitalei. Astfel, în perioada 12-20 septembrie 2009 au avut loc o serie de evenimente artistice în cadrul cărora bucureştenii şi-au putut petrece timpul liber profitând de expoziţiile de pictură, concertele de jazz şi spectacolele organizate in teatrele, muzeele şi parcurile din Bucureşti. În cadrul acestui eveniment compania a susţinut acţiunile ce au vizat aducerea în prim plan a centrului istoric al oraşului, afirmându-şi astfel angajamentul său pentru susţinerea autenticităţii, tradiţiei și a momentelor de neuitat din istoria oraşului Bucureşti.