Urgenţe gaze

Dacă simți miros de gaz sau observi orice defecțiune tehnică în alimentarea cu gaze naturale anunță operatorul de distribuție din zona ta. Datele de contact ale acestuia le găsești pe prima pagină a facturii de gaz.

Contractare online

Contractare online Rapid, comod și simplu! Poţi alege o oferta dedicată şi încheia un contract direct în online.  

Utile

Aici poţi accesa rapid cele mai importante informaţii despre factură, modalităţi de plată sau alte subiecte de interes pentru tine.

Descărcă aplicaţia

Viața înseamnă dinamism, iar acum nu mai ai grija facturilor, plăților și transmiterii indexului autocitit: le ai pe toate în aplicația engiemobile    

Agenţia online

Agenţia online este platforma ENGIE unde puteţi transmite indexul autocitit, vizualiza istoricul facturilor şi al consumului, puteţi plăti factura online şi nu numai.

Call Center

021 9366 prefix local (936)
Disponibil Luni - Vineri În intervalul  orar 08:30 - 19:00

Susţinerea evenimentului ,,Sărbătoarea muzicii’’ la Piteşti

Compania a susţinut pentru prima dată “Fête de la musique” – “Sărbătoarea muzicii”, eveniment organizat la începutul verii calendaristice în toate ţările francofone.

„Fête de la musique” – Sărbătoarea muzicii – este o manifestare organizată pentru prima dată în Franţa în 1982. Din 1985, Europa a început să fie „invadată” de acest concept de festival. În anul 2006 „Fête de la Musique” a fost organizat în 110 ţări. Spectacolele sunt oferite gratuit de muzicieni profesionişti şi amatori. Spiritul acestei manifestări îl reprezintă deschiderea, dialogul între genurile muzicale, între muzicile tradiţionale din diferite colţuri ale lumii şi muzica modernă. Farmecul festivalului este dat de diversitatea genurilor muzicale şi a locaţiilor care găzduiesc concertele (parcuri, pieţe publice, cluburi).

Anul acesta ne-am implicat pentru pentru prima dată în organizarea acestei manifestări la Piteşti. Astfel, joi, 21 iunie 2007, în Piaţa Vasile Milea, piteştenii s-au bucurat de concertul formaţiei Simplu (România) şi a lui Alexis (Franţa).