Urgenţe gaze

Dacă simți miros de gaz sau observi orice defecțiune tehnică în alimentarea cu gaze naturale anunță operatorul de distribuție din zona ta. Datele de contact ale acestuia le găsești pe prima pagină a facturii de gaz.

Contractare online

Contractare online Rapid, comod și simplu! Poţi alege o oferta dedicată şi încheia un contract direct în online.  

Utile

Aici poţi accesa rapid cele mai importante informaţii despre factură, modalităţi de plată sau alte subiecte de interes pentru tine.

Descărcă aplicaţia

Viața înseamnă dinamism, iar acum nu mai ai grija facturilor, plăților și transmiterii indexului autocitit: le ai pe toate în aplicația engiemobile    

Agenţia online

Agenţia online este platforma ENGIE unde puteţi transmite indexul autocitit, vizualiza istoricul facturilor şi al consumului, puteţi plăti factura online şi nu numai.

Call Center

021 9366 prefix local (936)
Disponibil Luni - Vineri În intervalul  orar 08:30 - 19:00

Restaurarea decoraţiunii din piatră a mănăstirii Stavropoleos

Compania a sprijinit în anul 2008 finanţarea lucrărilor de restaurare ale exteriorului mănăstirii Stavropoleos, respectiv restaurarea decoraţiei sculptate şi a componentelor de piatră, aflate într-o stare avansată de degradare. Ansamblul Staropoleos este una dintre cele mai vizitate locaţii de către turiştii străini, fiind renumit pentru conservarea spiritualităţii româneşti. Acţiunea vine în continuarea demersului din 2006, când am susţinut conservarea şi dezvoltarea colecţiei de obiecte bisericeşti, a bibliotecii aşezământului şi editarea unui album de muzică bizantină.