Urgenţe gaze

Dacă simți miros de gaz sau observi orice defecțiune tehnică în alimentarea cu gaze naturale anunță operatorul de distribuție din zona ta. Datele de contact ale acestuia le găsești pe prima pagină a facturii de gaz.

Contractare online

Contractare online Rapid, comod și simplu! Poţi alege o oferta dedicată şi încheia un contract direct în online.  

Utile

Aici poţi accesa rapid cele mai importante informaţii despre factură, modalităţi de plată sau alte subiecte de interes pentru tine.

Descărcă aplicaţia

Viața înseamnă dinamism, iar acum nu mai ai grija facturilor, plăților și transmiterii indexului autocitit: le ai pe toate în aplicația engiemobile    

Agenţia online

Agenţia online este platforma ENGIE unde puteţi transmite indexul autocitit, vizualiza istoricul facturilor şi al consumului, puteţi plăti factura online şi nu numai.

Call Center

021 9366 prefix local (936)
Disponibil Luni - Vineri În intervalul  orar 08:30 - 19:00

Parteneriat cu SAMUSOCIAL pentru persoanele fără adăpost

Distrigaz Sud a încheiat un parteneriat privind susţinerea programelor Asociaţiei SAMUSOCIAL ROMÂNIA. Colaborarea a constat în susţinerea activităţii cabinetului medical al organizaţiei prin finanţarea cheltuielilor aferente procurării de medicamente şi a susţinerii echipelor mobile  ce  vin în sprijinul persoanelor fără adăpost asigurându-le servicii medicale. Mai mult, în cadrul unui parteneriat de durată care a fost continuat şi în anul 2008, prin afirmarea anagajamentului nostru faţă de comunitate, compania a sprijinit Asociaţia prin transferul de competenţe, realizând filmul de prezentare al Asociaţiei.

Samusocial din România (Serviciul de Ajutor Mobil de Urgenţă Socială), organizaţie neguvernamentală românească creată în ianuarie 2004, este un dispozitiv de intervenţie de urgenţă care vine în întâmpinarea persoanelor marginalizate aflate într-o situaţie limită. Devenite «victime», ele nu mai pot şi nici nu mai ştiu să beneficieze de ajutoarele de drept comun. Pentru detalii accesaţi site-ul www.samusocial.ro.