Urgenţe gaze

Anunţaţi orice defecţiune tehnică a instalaţiei de gaze naturale la numerele de telefon:
021 9281 - Număr unic la nivel naţional
0800 877 778 - TelVerde

Contractare online

Contractare online Rapid, comod și simplu! Poţi alege o oferta dedicată şi încheia un contract direct în online.  

Utile

Aici poţi accesa rapid cele mai importante informaţii despre factură, modalităţi de plată sau alte subiecte de interes pentru tine.

Descărcă aplicaţia

Viața înseamnă dinamism, iar acum nu mai ai grija facturilor, plăților și transmiterii indexului autocitit: le ai pe toate în aplicația engiemobile    

Agenţia online

Agenţia online este platforma ENGIE unde puteţi transmite indexul autocitit, vizualiza istoricul facturilor şi al consumului, puteţi plăti factura online şi nu numai.

Call Center

021 9366 prefix local (936)
Disponibil Luni - Vineri În intervalul  orar 08:30 - 19:00

Căutăm noi energii în echipă

Oamenii sunt principala noastră sursă de energie. De aceea, ne preocupăm constant ca ei să aibă parte de tot ceea ce au nevoie pentru a se dezvolta profesional și a avea și mai multă energie. Oferim traininguri, o gamă largă de beneficii și o multitudine de provocări zi de zi.

Ce ne dorim de la tine? Să fii deschis, dinamic și flexibil pentru a ne ajuta să construim proiecte inovatoare și să contribuim la un progres armonios al lumii în care trăim.

În acest moment avem deschise poziții pentru ingineri (cu autorizare ANRE și ISCIR/ fără autorizare), consilieri relații clienți, vânzători de teren (B2B și B2C), operatori call center, tehnicieni (instalatori cu sau fără autorizare ANRE, frigotehniști, electricieni, mecanici, fochiști). Iar dacă ești proaspăt absolvent sau masterand, te așteptăm în programul de traineeship.

Dacă vrei să faci echipă cu noi și ai nevoie de mai multe detalii, ne poți scrie pe adresa recrutare@ro.engie.com. Poți consulta aici nota de informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal ale candidaților.