Urgenţe gaze

Dacă simți miros de gaz sau observi orice defecțiune tehnică în alimentarea cu gaze naturale anunță operatorul de distribuție din zona ta. Datele de contact ale acestuia le găsești pe prima pagină a facturii de gaz.

Contractare online

Contractare online Rapid, comod și simplu! Poţi alege o oferta dedicată şi încheia un contract direct în online.  

Utile

Aici poţi accesa rapid cele mai importante informaţii despre factură, modalităţi de plată sau alte subiecte de interes pentru tine.

Descărcă aplicaţia

Viața înseamnă dinamism, iar acum nu mai ai grija facturilor, plăților și transmiterii indexului autocitit: le ai pe toate în aplicația engiemobile    

Agenţia online

Agenţia online este platforma ENGIE unde puteţi transmite indexul autocitit, vizualiza istoricul facturilor şi al consumului, puteţi plăti factura online şi nu numai.

Call Center

021 9366 prefix local (936)
Disponibil Luni - Vineri În intervalul  orar 08:30 - 19:00

Căutăm profesionalism, nu lucru de mântuială.

Dacă și tu crezi în treaba foarte bine făcută, vino în echipa ENGIE Servicii.

Căutăm:

Ingineri autorizat ANRE și ISCIR (absolvent facultate inginerie, autorizare ANRE – EGIU, autorizare ISCIR – RVT)

Tehnicieni:

  • Instalatori cu autorizare ANRE
  • Instalatori fără autorizare
  • Frigotehniști
  • Electricieni
  • Mecanici
  • Fochiști

Oamenii sunt principala noastră sursă de energie. De aceea, ne preocupăm constant ca ei să aibă parte de tot ceea ce au nevoie pentru a se dezvolta profesional și a avea și mai multă energie. Oferim un pachet salarial competitiv, traininguri pe cele mai noi tehnologii, bonusuri de performanță, asigurare de sănătate premium.

Investim aproximativ 1 milion de euro în calificarea și angajarea a 120 de profesioniști din București și Brașov, prin programul de învățământ profesional în sistem dual Energie pentru meseria mea. Elevii de clasa a VIII-a care aleg să se înscrie în program beneficiază de stimulente financiare de până la 1.050 de lei, transport urban dedicat și masă pe perioada practicii. Citește mai mult

Scrie-ne pe adresa cariere_es@ro.engie.com

Poți consulta aici nota de informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal ale candidaților.