Urgenţe gaze

Dacă simți miros de gaz sau observi orice defecțiune tehnică în alimentarea cu gaze naturale anunță operatorul de distribuție din zona ta. Datele de contact ale acestuia le găsești pe prima pagină a facturii de gaz.

Contractare online

Contractare online Rapid, comod și simplu! Poţi alege o oferta dedicată şi încheia un contract direct în online.  

Utile

Aici poţi accesa rapid cele mai importante informaţii despre factură, modalităţi de plată sau alte subiecte de interes pentru tine.

Descărcă aplicaţia

Viața înseamnă dinamism, iar acum nu mai ai grija facturilor, plăților și transmiterii indexului autocitit: le ai pe toate în aplicația engiemobile    

Agenţia online

Agenţia online este platforma ENGIE unde puteţi transmite indexul autocitit, vizualiza istoricul facturilor şi al consumului, puteţi plăti factura online şi nu numai.

Call Center

021 9366 prefix local (936)
Disponibil Luni - Vineri În intervalul  orar 08:30 - 19:00

Energie pentru meseria mea, un program pentru viitorii profesioniști

Elevii care termină clasa a VIII-a au șansa să învețe meseria de instalator instalații tehnico-sanitare și de gaze și să beneficieze de numeroase avantaje financiare. Elevii din București și Brașov care se înscriu în programul de învățământ profesional în sistem dual, Energia pentru meseria mea, derulat de ENGIE Romania, pot primi stimulente financiare de până la 1.050 de lei pe lună. La acestea se adaugă asigurarea transportului urban dedicat și a mesei de prânz pe timpul practicii.

60 de elevi beneficiază deja de programul de învățământ profesional în sistem dual Energie pentru meseria mea, derulat de ENGIE Romania, prin companiile sale Distrigaz Sud Retele si ENGIE Servicii, în parteneriat cu Colegiul Tehnic “Mihai Bravu” din Bucuresti si primăria sectorului 3, program realizat cu sprijinul asociației Hands Across Romania. Pe parcursul celor trei ani de studiu elevii îmbină teoria la Colegiul Tehnic “Mihai Bravu” cu practica în atelierul tehnologic amenajat de ENGIE Romania în sectorul 3.

Elevii pot beneficia de stimulente financiare importante, de până la 1.050 de lei pe lună, transport urban dedicat și masă pe perioada practicii:

  • Bursa lunară acordată de statul român, în valoare de 200 de lei;
  • Bursă lunară în valoare de 500 de lei, oferită de ENGIE;
  • Bursă de merit în valoare de 200 de lei/lună, în funcție de rezultatele școlare, acordată de ENGIE;
  • ENGIE acoperă și cheltuielile de transport pre-urban sau cazare, în limita a 150 lei/lună, și asigură masa de prânz pe durata practicii;
  • La finalul celor trei ani de studii, elevii primesc certificare și au oportunitatea de a se angaja în cadrul grupului ENGIE Romania.

Înscrieri pentru anul școlar 2019-2020 în București și Brașov

Pre-înscrierile se realizează în perioada 1-31 mai 2019, iar înscrierile între 24 și 26 iunie pentru ambele instituţii de învăţământ incluse în program: Colegiul Tehnic “Mihai Bravu” din București, respectiv Colegiul Tehnic “Mircea Cristea” din Brașov. Pentru mai multe detalii puteți suna la numerele: