Urgenţe gaze

Dacă simți miros de gaz sau observi orice defecțiune tehnică în alimentarea cu gaze naturale anunță operatorul de distribuție din zona ta. Datele de contact ale acestuia le găsești pe prima pagină a facturii de gaz.

Contractare online

Contractare online Rapid, comod și simplu! Poţi alege o oferta dedicată şi încheia un contract direct în online.  

Utile

Aici poţi accesa rapid cele mai importante informaţii despre factură, modalităţi de plată sau alte subiecte de interes pentru tine.

Descărcă aplicaţia

Viața înseamnă dinamism, iar acum nu mai ai grija facturilor, plăților și transmiterii indexului autocitit: le ai pe toate în aplicația engiemobile    

Agenţia online

Agenţia online este platforma ENGIE unde puteţi transmite indexul autocitit, vizualiza istoricul facturilor şi al consumului, puteţi plăti factura online şi nu numai.

Call Center

021 9366 prefix local (936)
Disponibil Luni - Vineri În intervalul  orar 08:30 - 19:00

Gaze naturale

Gazele naturale reprezintă principalul domeniu de activitate al Grupului ENGIE în România, cel în care şi-a consacrat poziţia de lider pe piaţa românească.

null

1.860.000

clienţi
null

20.000

km reţea
null

45 TWh

volume de gaze

naturale distribuite

null

720 milioane euro

Investitii în rețea  (2005-2019)

Activitatea de distribuţie

Activitatea de distribuţie a gazelor naturale este derulată prin filiala Distrigaz Sud Reţele, cu o tradiţie de peste 30 de ani pe piaţa gazelor naturale din România. Înfiinţată în martie 2008 ca urmare a separării activităţii de distribuţie de cea de comercializare, Distrigaz Sud Reţele deserveşte în prezent 19 judeţe din sudul ţării : Argeş, Brăila, Braşov, Buzău, Călăraşi, Constanţa, Covasna, Dâmboviţa, Dolj, Galaţi, Giurgiu, Gorj, Ialomiţa, Ilfov, Olt, Prahova, Tulcea, Vâlcea, Vrancea şi municipiul Bucureşti.

Activitatea de înmagazinare

Activitatea de distribuţie a gazelor naturale este derulată prin filiala Distrigaz Sud Reţele, cu o tradiţie de peste 30 de ani pe piaţa gazelor naturale din România. Înfiinţată în martie 2008, ca urmare a separării activităţii de distribuţie de cea de comercializare, Distrigaz Sud Reţele deserveşte în prezent 20 de judeţe din sudul ţării: Argeş, Brăila, Braşov, Buzău, Călăraşi, Constanţa, Covasna, Dâmboviţa, Dolj, Galaţi, Giurgiu, Gorj, Ialomiţa, Ilfov, Olt, Prahova, Teleorman, Tulcea, Vâlcea, Vrancea şi municipiul Bucureşti.

null

300 milioane mc

capacitate instalată
null

1.860.000

clienţi
null

34 TWh

volume vândute

Activitatea de furnizare

Activitatea de furnizare de gaze naturale se desfăşoară prin principala filială a Grupului, ENGIE Romania, primul furnizor de gaze naturale pe piața reglementată şi al treilea furnizor pe piața eligibilă de gaze naturale conform datelor ANRE disponibile la sfârşitul anului 2015.