Urgenţe gaze

Anunţaţi orice defecţiune tehnică a instalaţiei de gaze naturale la numerele de telefon:
021 9281 - Număr unic la nivel naţional
0800 877 778 - TelVerde

Contractare online

Contractare online Rapid, comod și simplu! Poţi alege o oferta dedicată şi încheia un contract direct în online.  

Utile

Aici poţi accesa rapid cele mai importante informaţii despre factură, modalităţi de plată sau alte subiecte de interes pentru tine.

Descărcă aplicaţia

Viața înseamnă dinamism, iar acum nu mai ai grija facturilor, plăților și transmiterii indexului autocitit: le ai pe toate în aplicația engiemobile    

Agenţia online

Agenţia online este platforma ENGIE unde puteţi transmite indexul autocitit, vizualiza istoricul facturilor şi al consumului, puteţi plăti factura online şi nu numai.

Call Center

021 9366 prefix local (936)
Disponibil Luni - Vineri În intervalul  orar 08:30 - 19:00

Inginerie şi consultanţă pentru proiecte de energie şi infrastructură

Activitatea de inginerie şi consultanţă pentru proiecte de energie şi infrastructură este derulată prin Tractebel Engineering,  prezentă pe piaţa din România încă din 1997. Cu o bogată tradiţie pe piata locală şi regională,  Tractebel Engineering  pune la dispoziţia clienţilor săi soluţii moderne de proiectare şi consultanţă în domeniile energie şi infrastructură. Gama de servicii include proiectare pentru centrale de producere a energiei electrice (convenţională şi regenerabilă), transportul şi distribuţia energiei electrice, eficienţa energetică şi infrastructuri.