Urgenţe gaze

Dacă simți miros de gaz sau observi orice defecțiune tehnică în alimentarea cu gaze naturale anunță operatorul de distribuție din zona ta. Datele de contact ale acestuia le găsești pe prima pagină a facturii de gaz.

Contractare online

Contractare online Rapid, comod și simplu! Poţi alege o oferta dedicată şi încheia un contract direct în online.  

Utile

Aici poţi accesa rapid cele mai importante informaţii despre factură, modalităţi de plată sau alte subiecte de interes pentru tine.

Descărcă aplicaţia

Viața înseamnă dinamism, iar acum nu mai ai grija facturilor, plăților și transmiterii indexului autocitit: le ai pe toate în aplicația engiemobile    

Agenţia online

Agenţia online este platforma ENGIE unde puteţi transmite indexul autocitit, vizualiza istoricul facturilor şi al consumului, puteţi plăti factura online şi nu numai.

Call Center

021 9366 prefix local (936)
Disponibil Luni - Vineri În intervalul  orar 08:30 - 19:00

Servicii energetice şi de facility management

Diversificarea activităţilor a constituit întotdeauna o preocupare importantă pentru ENGIE obiectivul fiind de a oferi clienţilor noştri o gamă extinsă de servicii asociate în domeniul energiei.

Servicii energetice

Filiala ENGIE Servicii, lider pe piaţa serviciilor energetice,  furnizează o gamă largă de operaţiuni tehnice pentru instalaţiile și centralele termice de interior, atât pentru clienţii casnici cât şi pentru cei industriali.

În prezent, în portofoliul de servicii energetice sunt incluse:

-servicii destinate instalaţiilor de utilizare a gazelor naturale : servicii de verificare tehnică periodică, revizie tehnică periodică şi servicii de mentenanţă;
-servicii destinate instalaţiilor de încălzire şi centralelor termice – servicii de verificări tehnice periodice ale centralelor termice, reparaţii, service, mentenanţă şi înlocuiri de sisteme cu centrale termice;
-servicii de mentenanţă a aparatelor de aer condiţionat;
-soluţii şi consiliere atât pentru exploatarea în siguranţă a instalaţiilor, cât şi pentru eficientizarea consumurilor energetice.

null

650.000

clienți

Facility management

ENGIE Servicii şi-a completat gama de oferte cu cele de facility management, ca urmare a achiziţiei companiei ENGIE Buildings Solutions (fosta Cofely Buildings Services & Maintenance).

În cadrul activităţii de facility management sunt oferite servicii pentru clădiri şi spaţii industriale precum : întreţinere şi inspecţii, reparaţii, reproiectare/amenajare/modernizare, monitorizare de la distanţă şi dispecerizare, contractare de lucrări tehnice, optimizare energetică.