Urgenţe gaze

Dacă simți miros de gaz sau observi orice defecțiune tehnică în alimentarea cu gaze naturale anunță operatorul de distribuție din zona ta. Datele de contact ale acestuia le găsești pe prima pagină a facturii de gaz.

Contractare online

Contractare online Rapid, comod și simplu! Poţi alege o oferta dedicată şi încheia un contract direct în online.  

Utile

Aici poţi accesa rapid cele mai importante informaţii despre factură, modalităţi de plată sau alte subiecte de interes pentru tine.

Descărcă aplicaţia

Viața înseamnă dinamism, iar acum nu mai ai grija facturilor, plăților și transmiterii indexului autocitit: le ai pe toate în aplicația engiemobile    

Agenţia online

Agenţia online este platforma ENGIE unde puteţi transmite indexul autocitit, vizualiza istoricul facturilor şi al consumului, puteţi plăti factura online şi nu numai.

Call Center

021 9366 prefix local (936)
Disponibil Luni - Vineri În intervalul  orar 08:30 - 19:00

Grupul ENGIE

Prezentare ENGIE

ENGIE este un grup mondial, activ în domeniul energiei şi al serviciilor conexe, ce îşi fondează strategia pe o creştere responsabilă a activităţilor. Misiunea ENGIE este de a contribui la un progres armonios, având drept ambiție aceea de a deveni liderul tranziției către o economie cu un impact neutru asupra mediului înconjurător, prin reducerea consumului de energie și dezvoltarea de soluții nepoluante. În îndeplinirea misiunii, ENGIE își propune să răspundă celor mai importante provocări mondiale cum ar fi: lupta împotriva încălzirii globale, accesul tuturor la energie, facilitarea mobilității și le propune clienților săi – persoane fizice, companii și municipalități- soluţii de energie performante şi inovatoare, care reconciliază interesele individuale cu cele colective. În fiecare zi, 160.000 de angajați contribuie la îndeplinirea acestei ambițiii.

Cifre cheie ENGIE

(cifre consolidate de la 31.12.2018)
null

160.000

angajaţi
null

104,3 GW

capacitată instalată de producție de energie electrică
null

60,1 miliarde

cifra de afaceri (la 31.12.2019)
null

182 de milioane de euro

investiții în Cercetare & Dezvoltare

ENGIE reprezintă viziunea umană şi pozitivă a energiei. ENGIE este un prenume, dar în acelaşi timp este şi contragerea cuvântului energie. Logo-ul ENGIE reprezintă soarele care răsare pe toată planeta, fiind simbolul unei nou început în lumea energiei. Într-o lume în continuă schimbare, ENGIE se poziţionează ca un lider al tranziţiei energetice şi mizează pe regândirea modelului de business pentru a se adapta noului context.

Gazul natural provine, la fel ca şi petrolul sau cărbunele, din transformarea naturală a materiei organice în gaz, fiind energia fosilă cel mai puţin poluantă. La sfârşitul anului 2014, gazul natural reprezenta circa 57% din producţia de energie electrică a Grupului. Mizând pe cele mai bune tehnologii care ating cel mai înalt randament, ENGIE îmbunătăţeşte continuu eficienţa energetică a instalaţiilor sale şi pune un focus deosebit pe protecţia mediulînconjurător.

Fiind primul producător mondial independent de energie electrică, ENGIE dispune de cel mai diversificat parc de producţie din lume. Pentru a respecta angajamentul faţă de protecţia mediului înconjurător, ENGIE se concentrează pe dezvoltarea de noi infrastructuri şi pune accent pe soluţiile cu emisii scăzute de CO2. În prezent circa 17% din producţia de energie electrică a Grupului provine din surse regenerabile.

Grupul ENGIE este prezent în domeniul serviciilor asociate energiei în următoarele sectoare de activitate : proiectare şi inginerie, instalaţii şi servicii asociate, servicii energetice.  ENGIE, prin intermediul filialelor sale, propune clienţilor săi soluţii bazate pe dispozitive digitale pentru clienţii săi ce au în vedere : design, instalare şi mentenanţă, servicii energetice, servicii destinate locuinţei, smart city.