Urgenţe gaze

Anunţaţi orice defecţiune tehnică a instalaţiei de gaze naturale la numerele de telefon:
021 9281 - Număr unic la nivel naţional
0800 877 778 - TelVerde

Contractare online

Contractare online Rapid, comod și simplu! Poţi alege o oferta dedicată şi încheia un contract direct în online.  

Utile

Aici poţi accesa rapid cele mai importante informaţii despre factură, modalităţi de plată sau alte subiecte de interes pentru tine.

Descărcă aplicaţia

Viața înseamnă dinamism, iar acum nu mai ai grija facturilor, plăților și transmiterii indexului autocitit: le ai pe toate în aplicația engiemobile    

Agenţia online

Agenţia online este platforma ENGIE unde puteţi transmite indexul autocitit, vizualiza istoricul facturilor şi al consumului, puteţi plăti factura online şi nu numai.

Call Center

021 9366 prefix local (936)
Disponibil Luni - Vineri În intervalul  orar 08:30 - 19:00

Grupul ENGIE

Prezentare ENGIE

ENGIE deţine expertiză în trei sectoare cheie electricitate, gaze naturale şi servicii energetice. Grupul dezvoltă soluţii performante şi inovatoare pentru toţi clienţii, -casnici, industriali sau din sectorul terţiar- în domenii cheie cum ar fi energia regenerabilă, eficienţa energetică, gazele naturale şi tehnologiile digitale.

Grupul îşi fundamentează creşterea responsabilă  astfel încăt să  răspundă ambiţiilor tranziţiei energetice de a furniza o energie curată, durabilă, prietenoasă cu mediul şi utilizată cât mai eficient.

Cotat la Bursele din Paris şi Bruxelles (ENGI), Grupul ENGIE este reprezentat de cei mai importanţi indici internaţionali: CAC 40, BEL 20, DJ Euro Stoxx 50, Euronext 100, FTSE Eurotop 100, MSCI Europe, DJSI World, DJSI Europe et Euronext Vigeo (Eurozone 120, Europe 120 şi France 20).

Cifre cheie ENGIE

(cifre consolidate de la 31.12.2017)
null

153.090

angajaţi
null

112,7 GW

capacitate de producţie de energie electrică instalată
null

65 miliarde

cifră de afaceri
null

16 miliarde

investiţii până în 2018

ENGIE reprezintă viziunea umană şi pozitivă a energiei. ENGIE este un prenume, dar în acelaşi timp este şi contragerea cuvântului energie. Logo-ul ENGIE reprezintă soarele care răsare pe toată planeta, fiind simbolul unei nou început în lumea energiei. Într-o lume în continuă schimbare, ENGIE se poziţionează ca un lider al tranziţiei energetice şi mizează pe regândirea modelului de business pentru a se adapta noului context.

Gazul natural provine, la fel ca şi petrolul sau cărbunele, din transformarea naturală a materiei organice în gaz, fiind energia fosilă cel mai puţin poluantă. La sfârşitul anului 2014, gazul natural reprezenta circa 57% din producţia de energie electrică a Grupului. Mizând pe cele mai bune tehnologii care ating cel mai înalt randament, ENGIE îmbunătăţeşte continuu eficienţa energetică a instalaţiilor sale şi pune un focus deosebit pe protecţia mediulînconjurător.

Fiind primul producător mondial independent de energie electrică, ENGIE dispune de cel mai diversificat parc de producţie din lume. Pentru a respecta angajamentul faţă de protecţia mediului înconjurător, ENGIE se concentrează pe dezvoltarea de noi infrastructuri şi pune accent pe soluţiile cu emisii scăzute de CO2. În prezent circa 17% din producţia de energie electrică a Grupului provine din surse regenerabile.

Grupul ENGIE este prezent în domeniul serviciilor asociate energiei în următoarele sectoare de activitate : proiectare şi inginerie, instalaţii şi servicii asociate, servicii energetice.  ENGIE, prin intermediul filialelor sale, propune clienţilor săi soluţii bazate pe dispozitive digitale pentru clienţii săi ce au în vedere : design, instalare şi mentenanţă, servicii energetice, servicii destinate locuinţei, smart city.