Urgenţe gaze

Anunţaţi orice defecţiune tehnică a instalaţiei de gaze naturale la numerele de telefon:
021 9281 - Număr unic la nivel naţional
0800 877 778 - TelVerde

Contractare online

Contractare online Rapid, comod și simplu! Poţi alege o oferta dedicată şi încheia un contract direct în online.  

Utile

Aici poţi accesa rapid cele mai importante informaţii despre factură, modalităţi de plată sau alte subiecte de interes pentru tine.

Descărcă aplicaţia

Viața înseamnă dinamism, iar acum nu mai ai grija facturilor, plăților și transmiterii indexului autocitit: le ai pe toate în aplicația engiemobile    

Agenţia online

Agenţia online este platforma ENGIE unde puteţi transmite indexul autocitit, vizualiza istoricul facturilor şi al consumului, puteţi plăti factura online şi nu numai.

Call Center

021 9366 prefix local (936)
Disponibil Luni - Vineri În intervalul  orar 08:30 - 19:00

Tu de unde îți iei energie?

ENGIE reprezintă vizunea umană şi inovatoare a energiei.

În timp ce lumea cunoaşte transformări profunde, ENGIE mobilizează toate energiile pentru a crea soluții inteligente, experiențe unice şi comunități mai puternice. Toate acestea sunt posibile doar cu ajutorul colegilor noștri, ghidați de curaj, deschidere, exigență şi responsabilitate.

Energie pentru inovație

Decarbonizarea, descentralizarea şi digitalizarea vor transforma radical lumea energiei. Răspundem acestor provocări făcând din inovație pilonul principal al strategiei noastre de dezvoltare. Astfel, la ENGIE, noile tehnologii și servicii digitale vor juca un rol determinant în modul în care energia va fi produsă, înmagazinată, distribuită şi consumată în viitor.

Atragem în demersul de inovație un întreg ecosistem de parteneri (clienți, start-up-uri, ONG-uri etc). Aducem creativitatea şi inovația mai aproape de clienții noştri și le propunem soluții de ultimă generație de transport cu gaz natural comprimat, de producție independentă de electricitate pe bază de panouri fotovoltaice sau de eficientizare a consumului energetic prin utilizarea unor dispozitive smart home.

Dezvoltăm, în colaborare cu start-up-uri, sisteme inteligente de management pentru oraşele viitorului şi susținem proiectele ambițioase care îşi propun să aducă casa inteligentă a viitorului cât mai aproape de nevoile consumatorilor de mâine.  

Oamenii, energia noastră

Oamenii sunt sursa noastră principală de energie. Suntem o comunitate de 3.700 de oameni energici, pionieri în domeniile noastre de activitate, care lucrăm împreună pentru a explora o altfel de energie, aceea menită să contribuie la un progres armonios al lumii în care trăim.

Construim lumea de mâine a energiei cu oameni activi, implicați, creativi, curajoşi, care privesc în permanență spre viitor, dornici să se dezvolte şi să exploreze noi orizonturi. Te așteptăm și pe tine alături de noi.

Experiența de brand

De la o cafea savurată pe terasă înainte de a începe taskurile zilei, la o după-amiază petrecută cu prietenii sau o noapte magică la festival, în fiecare zi ai surse infinite de energie. Energia pe care ne-o dai tu, prin activitățile și pasiunile tale, completează energia noastră, gazul și electricitatea, iar împreună facem ca fiecare moment să devină o experiență unică.

Energie pentru un festival magic – UNTOLD

Energia inspiră energie. Pentru al doilea an consecutiv, îți propunem să trăiești alături de ENGIE cea mai intensă experiență muzicală a verii și să te încarci cu energie la UNTOLD, cel mai mare festival din Europa de Sud Est. Muzica, dansul, emoțiile sau pasiunea care se regăsesc la UNTOLD sunt surse de energie complementare energiei fizice, concrete, pe care o propunem în calitate de furnizor de electricitate. Și pentru că împreună suntem energie, am creat pentru tine o ofertă personalizată, #BeEnergy, prin care să te bucuri alături de noi de experiența unică UNTOLD.

Rețete Reinventate, pentru mese delicioase alături de cei dragi

Pregătirea mesei este unul dintre momentele simple, prin care energia noastră este prezentă în viața de zi cu zi. Cu gaz sau electricitate, la foc mic sau la cuptor, gătim pentru cei dragi cele mai gustoase mese. Și pentru că putem inova chiar şi în bucătărie, vă lansăm provocarea de a vă alătura nouă şi de a urmări Rețetele Reinventate by ENGIE pentru un plus de savoare și rapiditate.

În cea mai nouă serie, Nico Lontras, cunoscut pentru măiestria de a reinterpreta rețetele românești, ne invită să reinventăm alivenca lui Ion Creangă într-un cheesecake modern și să redescoperim rața pe varză într-un preparat cu savoare aparte servit alături de o cremă de cartofi și varză de Bruxelles. Festinul culinar și demonstrațiile live cu Nico Lontras ajung și mai aproape de tine, la evenimentele Street Food Festival, prezente în mai multe orașe din țară.

Energie pentru fapte bune

Faptele bune sunt pentru noi o sursă infinită de energie. Ne implicăm pentru a crea un mediu mai bun pentru generațiile de azi şi cele viitoare.

Și pentru că numai uniți putem aduce schimbări în comunitățile unde activăm, colegii noștri sunt parte în proiectele de responsabilitate socială. Împreună cu ei organizăm lecții interactive în școli, prin care copiii de clasa a IV-a învață cum să folosească în siguranță gazul și electricitatea. Tot cu ajutorul lor, putem să le oferim copiilor și adulților cu boli în stadii terminale un centru de îngrijire renovat și eficient energetic. #EnergiePentruOȘansăLaViață nu este doar un hashtag, ci un angajament luat alături de asociația Dăruiește Viață, care va construi primul spital de Oncologie și Radioterapie pentru copii.