Urgenţe gaze

Anunţaţi orice defecţiune tehnică a instalaţiei de gaze naturale la numerele de telefon:
021 9281 - Număr unic la nivel naţional
0800 877 778 - TelVerde

Contractare online

Contractare online Rapid, comod și simplu! Poţi alege o oferta dedicată şi încheia un contract direct în online.  

Utile

Aici poţi accesa rapid cele mai importante informaţii despre factură, modalităţi de plată sau alte subiecte de interes pentru tine.

Descărcă aplicaţia

Viața înseamnă dinamism, iar acum nu mai ai grija facturilor, plăților și transmiterii indexului autocitit: le ai pe toate în aplicația engiemobile    

Agenţia online

Agenţia online este platforma ENGIE unde puteţi transmite indexul autocitit, vizualiza istoricul facturilor şi al consumului, puteţi plăti factura online şi nu numai.

Call Center

021 9366 prefix local (936)
Disponibil Luni - Vineri În intervalul  orar 08:30 - 19:00

Pentru că ne pasă de sănătatea ta și a celor din jur, toate centrele de relații cu clienții ENGIE vor avea activitatea suspendată începând de luni, 16 martie.
Rezolvă totul online, simplu și ușor, accesând contul tău, aplicația engiemobile, prin formularul de contact sau printr-un apel telefonic la 021 9366.

Energia noastră pentru pregătirea meselor în familie. Acasă, dar și la festival

Pregătirea mesei este unul dintre momentele simple, conviviale, prin care energia noastră, gazul natural și energia electrică, este prezentă în viața de zi cu zi.

Anul acesta, chef Adi Hădean este dirijorul energiei care Aprinde focul și îi face pe invitații săi să gătească. Acasă, dar și la festival, Andreea Esca, Cabral, Iuliana Tudor, și fondatoarele asociației Dăruiește Viață, Oana Gheorghiu și Carmen Uscatu, strunesc energia care face ca fiecare moment al pregătirii mesei să fie cu adevărat surprinzător. Între 6 și 8 septembrie, vă invităm să descoperiți miracolul energiei la The Carnival, unde vă așteptăm cu suprize în zona ENGIE.

Descoperă rețetele delicioase propuse de Adi Hădean