Urgenţe gaze

Dacă simți miros de gaz sau observi orice defecțiune tehnică în alimentarea cu gaze naturale anunță operatorul de distribuție din zona ta. Datele de contact ale acestuia le găsești pe prima pagină a facturii de gaz.

Contractare online

Contractare online Rapid, comod și simplu! Poţi alege o oferta dedicată şi încheia un contract direct în online.  

Utile

Aici poţi accesa rapid cele mai importante informaţii despre factură, modalităţi de plată sau alte subiecte de interes pentru tine.

Descărcă aplicaţia

Viața înseamnă dinamism, iar acum nu mai ai grija facturilor, plăților și transmiterii indexului autocitit: le ai pe toate în aplicația engiemobile    

Agenţia online

Agenţia online este platforma ENGIE unde puteţi transmite indexul autocitit, vizualiza istoricul facturilor şi al consumului, puteţi plăti factura online şi nu numai.

Call Center

021 9366 prefix local (936)
Disponibil Luni - Vineri În intervalul  orar 08:30 - 19:00

Programul ,,Totul începe acasă!”

12 locuinţe familiale active din cadrul SOS Satele Copiilor au fost reabilitate în cadrul programului ,,Totul începe acasă !’’. Clădirile vizate se aflau într-o stare avansată de degradare. Programul răspunde nevoii crescute de îmbunătăţire a condiţiilor de locuit şi de învăţare pentru cei 134 de beneficiari : copiii din cadrul SOS Satele Copiilor, părinţii sociali şi asistenţii sociali care îşi desfăşoară activitatea în acest centru. Lucrările de reabilitare au fost realizate cu ajutorul voluntaritor Habitat for Humanity şi ENGIE România. Pe parcursul anilor 2013 şi 2014 s-a realizat izolarea termică a caselor și mansardelor, s-au înlocuit acoperișurile, ușile și ferestrele și s-au schimbat centralele termice. Clasa de performanţă energetică a celor 12 case a fost îmbunătățită substanțial, ceea ce înseamnă costuri reduse cu întreținerea.

Costul total al proiectului s-a ridicat la 450,000 de euro, dintre care 350,0000 de euro o reprezintă finanţarea din partea GDF SUEZ Energy România și a Fundației GDF SUEZ și 100,000 de euro contribuție Habitat for Humanity România.