Urgenţe gaze

Dacă simți miros de gaz sau observi orice defecțiune tehnică în alimentarea cu gaze naturale anunță operatorul de distribuție din zona ta. Datele de contact ale acestuia le găsești pe prima pagină a facturii de gaz.

Contractare online

Contractare online Rapid, comod și simplu! Poţi alege o oferta dedicată şi încheia un contract direct în online.  

Utile

Aici poţi accesa rapid cele mai importante informaţii despre factură, modalităţi de plată sau alte subiecte de interes pentru tine.

Descărcă aplicaţia

Viața înseamnă dinamism, iar acum nu mai ai grija facturilor, plăților și transmiterii indexului autocitit: le ai pe toate în aplicația engiemobile    

Agenţia online

Agenţia online este platforma ENGIE unde puteţi transmite indexul autocitit, vizualiza istoricul facturilor şi al consumului, puteţi plăti factura online şi nu numai.

Call Center

021 9366 prefix local (936)
Disponibil Luni - Vineri În intervalul  orar 08:30 - 19:00

Renovarea şcolii din localitatea Băleni

ENGIE Romania alături de Habitat for Humanity România şi Primăria comunei Băleni au demarat lucrările de reabilitare a şcolii generale din localitatea Băleni  în cadrul proiectului “O școală nouă, un viitor mai bun”..Astfel, peste 200 de elevi din comuna Băleni s-au putut bucura de o școală nouă care să îi pregătească pentru un viitor mai bun.

Școala, ce nu a mai fost renovată de 25 de ani, a fost complet reabilitată și eficientizată energetic. Din cauza gradului ridicat de deteriorare, școala devenise nefuncțională, iar întreaga activitate didactică se desfășura, de ani buni, într-o clădire anexă situată în aceeași curte. Şcoala găzduieşte circa 214 elevi şi 10 profesori din comunitate. Valoarea investiţiei asigurată de către ENGIE Romania este de 70.000 euro.