Urgenţe gaze

Dacă simți miros de gaz sau observi orice defecțiune tehnică în alimentarea cu gaze naturale anunță operatorul de distribuție din zona ta. Datele de contact ale acestuia le găsești pe prima pagină a facturii de gaz.

Contractare online

Contractare online Rapid, comod și simplu! Poţi alege o oferta dedicată şi încheia un contract direct în online.  

Utile

Aici poţi accesa rapid cele mai importante informaţii despre factură, modalităţi de plată sau alte subiecte de interes pentru tine.

Descărcă aplicaţia

Viața înseamnă dinamism, iar acum nu mai ai grija facturilor, plăților și transmiterii indexului autocitit: le ai pe toate în aplicația engiemobile    

Agenţia online

Agenţia online este platforma ENGIE unde puteţi transmite indexul autocitit, vizualiza istoricul facturilor şi al consumului, puteţi plăti factura online şi nu numai.

Call Center

021 9366 prefix local (936)
Disponibil Luni - Vineri În intervalul  orar 08:30 - 19:00

Energia se poate măsura şi în fapte bune

Responsabilitate socială

Energia nu se măsoară doar în kilowaţi sau metri cubi. Uneori ea se măsoară în răsuflarea uşurată a unui medic, în zâmbetul unui copil care se bucură că se simte mai bine în spitalul în care a fost internat sau în bucuria elevilor care au o şcoală renovată unde pot învăţa fără să le fie inundată clasa. Alteori, energia poate fi transpusă în file de poveste despre lumea care ne înconjoară şi despre inepuizabilele ei resurse. Toate proiectele noastre de implicare în comunităţile locale sunt reunite pe platforma de responsabilitate socială Energie pentru fapte bune, acolo unde faptele bune prind viaţă grație contribuţiei ENGIE şi a angajaţilor săi care dăruiesc câte un strop din energia lor celor aflaţi în nevoie. Astfel se formează resurse inepuizabile de energie care se transformă în proiecte frumoase. Împreună dăm viaţă faptelor bune !

Educaţia tinerelor generaţii, fie că vorbim despre facilitarea accesului la educaţie, despre transmiterea unor informaţii utile despre energie şi responsabilizarea acestora cu privire la utilizarea resurselor sau despre dobândirea abilităţilor necesare construirii unui viitor profesional reprezintă direcţiile de acţiune ale companiei. Susţinem programele menite să adreseze problematici importante, al căror impact este de durată şi cu o adresabilitate cât mai mare.

Unul din programele strategice derulate la nivelul companiei în domeniul educaţiei este programul ,,Întâlnire cu energia”, iniţiat în anul 2007 şi derulat anual. Programul se adreseză elevilor din ciclul primar şi vizează transmiterea unor noţiuni de bază despre sursele de energie, utilizarea lor în condiţii de siguranţă şi economia de energie. În cele 10 ediţii derulate (2007-2016) circa 27.000 de elevi au fost beneficiarii programului cu participarea a peste 120 de voluntari ai ENGIE, aceştia investind circa 3000 de ore de voluntariat în program. Mascota ,,Întâlnire cu energia”, denumită Metano, a fost creată în 2007 de o elevă participantă și reprezintă interfața informațiilor transmise elevilor.

Sănătatea este bunul cel mai de preţ al oamenilor şi al unei naţii. De aceea, ENGIE investeşte în proiecte  în domeniul sănătăţii pentru a veni în sprijinul pacienţilor din România. În anul 2013 compania a lansat programul ,,Energie pentru o şansă la viaţă”, acesta vizează să contribuie la îmbunătăţirea sistemului medical public prin modernizarea unor centre profesionale de excelenţă şi achiziţia de echipamente medicale moderne.

Prin proiectele  implementate, dorim să aducem o îmbunătăţire în sistemul medical românesc, care să fie benefică pentru cât mai mulţi pacienţi, dar şi pentru cadrele medicale care activează aici. Aceste proiecte au în vedere identificarea nevoilor urgente în instituţii medicale publice, renumite ca fiind centre profesionale de referinţă şi deservirea pacienţilor din întreaga ţară.

 

Protecţia mediului înconjurător este o componentă esenţială în strategia de business a Grupului ENGIE, valorizând proiectele menite să sensibilizeze opinia publică privind sursele de energie, economia de resurse dar şi proiecte de eficienţă energetică a clădirilor prin care se urmăreşte reducerea  semnificativă a consumului de energie.

Proiectele implementate în domeniul eficienţei energetice au vizat categorii de populaţie defavorizate : renovarea celor 12 case sociale din cadrul complexului social SOS Satele Copiilor, renovarea şcolii generale din comuna Băleni, judeţul Galaţi şi renovarea şcolii nr. 125 din Bucureşti. Aceste proiecte au fost implementate cu ajutorul voluntarilor ENGIE şi ai partenerilor de proiecte.