Urgenţe gaze

Anunţaţi orice defecţiune tehnică a instalaţiei de gaze naturale la numerele de telefon:
021 9281 - Număr unic la nivel naţional
0800 877 778 - TelVerde

Contractare online

Contractare online Rapid, comod și simplu! Poţi alege o oferta dedicată şi încheia un contract direct în online.  

Utile

Aici poţi accesa rapid cele mai importante informaţii despre factură, modalităţi de plată sau alte subiecte de interes pentru tine.

Descărcă aplicaţia

Viața înseamnă dinamism, iar acum nu mai ai grija facturilor, plăților și transmiterii indexului autocitit: le ai pe toate în aplicația engiemobile    

Agenţia online

Agenţia online este platforma ENGIE unde puteţi transmite indexul autocitit, vizualiza istoricul facturilor şi al consumului, puteţi plăti factura online şi nu numai.

Call Center

021 9366 prefix local (936)
Disponibil Luni - Vineri În intervalul  orar 08:30 - 19:00

Pentru că ne pasă de sănătatea ta și a celor din jur, toate centrele de relații cu clienții ENGIE vor avea activitatea suspendată începând de luni, 16 martie.
Rezolvă totul online, simplu și ușor, accesând contul tău, aplicația engiemobile, prin formularul de contact sau printr-un apel telefonic la 021 9366.

Educaţie

Credem că energia de mâine depinde de energia investită astăzi în educarea tinerei generaţii. De aceea am ales să ne implicăm în proiecte din domeniul educaţiei.

Întalnire cu energia

2.500 de copii din județele Brașov, Constanța și municipiul București pornesc într-o călătorie fantastică alături de Metano și Electro, două mascote care îi învață despre energie și despre cum să o folosească în siguranță. Demersul face parte din programul tradițional de educație ”Întâlnire cu energia” (ediția a XIII-a), derulat de către ENGIE Romania, în parteneriat cu Asociaţia Hands Across România şi Ministerul Educaţiei Naționale.

În cadrul a două lecții interactive, predate de către angajați ENGIE și lectori specializați, copiii iau parte la aventurile fantastice ale lui Metano, o moleculă de gaz creată de către o elevă participantă la prima ediție a programului, în 2007. Odată cu intrarea companiei ca furnizor pe piața de electricitate, Metano și-a făcut un nou prieten, Electro. Lecţiile vizează tipurile de energie, parcursul gazului natural și al energiei electrice de la extracţie respectiv producție până acasă, cum se pot realiza economiille de energie precum şi sfaturi de utilizare în siguranţă a gazului natural și a energiei electrice, insistând pe partea de prevenire a accidentelor.

Începând din acest an, lumea energiei este descoperită de copii cu ajutorul realității virtuale. Prin intermediul a două aplicații, vizualizate cu ochelarii VR, copiii vizitează cele două lumi ale lui Metano și Electro și parcurg, într-un rollercoaster, drumurile gazului natural și al energiei electrice, de la sursă și până în case. De asemenea, copiilor li se prezintă cum trebuie să reacționeze în cazul în care se pot confrunta cu o scurgere de gaze sau un scrut circuit – și sunt îndrumați să urmeze pașii necesari pentru a ieși din casă în siguranță.

Descarcă gratuit broșura “Întâlnire cu energia” și descoperă alături de copilul tău Aventurile fantastice ale lui Metano și Electro!

Capital Filles

Programul «Capital Filles» sprijină eleve de liceu din cartiere sau zone sărace şi se bazează pe angajamentul solidar al unor «mentori » (exclusiv femei), angajate ale companiilor partenere, care participă în mod voluntar la program şi care, alături de profesori, le ajută pe eleve să îşi orienteze viitorul profesional şi să ia contact cu mediul profesional din marile companii.Programul se derulează pe parcursul unui an şcolar.

null

25

de angajate
null

132

eleve