Urgenţe gaze

Dacă simți miros de gaz sau observi orice defecțiune tehnică în alimentarea cu gaze naturale anunță operatorul de distribuție din zona ta. Datele de contact ale acestuia le găsești pe prima pagină a facturii de gaz.

Contractare online

Contractare online Rapid, comod și simplu! Poţi alege o oferta dedicată şi încheia un contract direct în online.  

Utile

Aici poţi accesa rapid cele mai importante informaţii despre factură, modalităţi de plată sau alte subiecte de interes pentru tine.

Descărcă aplicaţia

Viața înseamnă dinamism, iar acum nu mai ai grija facturilor, plăților și transmiterii indexului autocitit: le ai pe toate în aplicația engiemobile    

Agenţia online

Agenţia online este platforma ENGIE unde puteţi transmite indexul autocitit, vizualiza istoricul facturilor şi al consumului, puteţi plăti factura online şi nu numai.

Call Center

021 9366 prefix local (936)
Disponibil Luni - Vineri În intervalul  orar 08:30 - 19:00

Educaţie

Credem că energia de mâine depinde de energia investită astăzi în educarea tinerei generaţii. De aceea am ales să ne implicăm în proiecte din domeniul educaţiei.

Elevii de clasa a IV-a pot descoperi online “Aventurile fantastice ale lui Metano și Electro în lumea energiei”

Elevii de clasa a IV-a pot descoperi online lumea energiei, prin intermediul aventurilor fantastice a două mascote: Metano și Electro. În contextul pandemiei COVID-19, ENGIE Romania, în parteneriat cu Ministerul Educației și Cercetării și Asociația Hands Across România, a adaptat programul tradițional de educație „Întâlnire cu energie” pentru a fi accesibil online.

Pe parcursul unei sesiuni de 45 de minute, copiii iau parte la aventurile fantastice ale lui Electro, personificare a atomului de energie electrică și ale lui Metano, o moleculă de gaz creată de către o elevă participantă la prima ediție a programului, în 2007. Este vizată transmiterea unor informații legate de tipurile de energie, parcursul gazului natural și al energiei electrice de la extracție respectiv producție până acasă, cum se pot realiza economiile de energie precum și sfaturi de utilizare în siguranță a gazului natural și a energiei electrice, insistând pe partea de prevenire a accidentelor.

„Programul tradițional de educație “Întâlnire cu energia” răspunde angajamentului nostru de a le oferi elevilor noțiuni de bază despre gazul natural și energia electrică, precum și recomandări pentru a le utiliza în siguranță. Adaptarea acestuia pentru versiunea online vine în sprijinul cadrelor didactice și părinților, cu un conținut educațional de calitate, care să atragă interesul copiilor. Sperăm că atunci când contextul o va permite și elevii vor reveni în școli, să putem relua și lecțiile la clase și să le oferim din nou copiilor experiența de realitate virtuală, atât de apreciată anul trecut”, a declarat Eric Stab, Președinte Director General ENGIE Romania.

„Ministerul Educației și Cercetării susține inițiativele care propun și dezvoltă substanțial și semnificativ modele și formule complementare destinate dobândirii de cunoștințe și competențe pentru elevii noștri. Apreciem originalitatea și inventivitatea unor astfel de programe, precum și adaptabilitatea lor la mediul online, acestea fiind atuuri care permit o comunicare modernă și eficientă cu beneficiarii – în acest caz, elevii de clasa a IV-a”, a declarat Monica Anisie, Ministrul Educației și Cercetării.

Părinții care doresc să își înscrie copiii la una dintre sesiunile online, pot trimite un e-mail pe adresa asociației Hands Across Romania – inscrieri@handsacross.ro.

Lumea energiei, descoperită în 2019 cu ajutorul tehnologiei VR

Începând cu 2019, lumea energiei este descoperită de copii cu ajutorul realității virtuale. Prin intermediul a două aplicații, vizualizate cu ochelarii VR, copiii vizitează cele două lumi ale lui Metano și Electro și parcurg, într-un rollercoaster, drumurile gazului natural și al energiei electrice, de la sursă și până în case. De asemenea, copiilor li se prezintă cum trebuie să reacționeze în cazul în care se pot confrunta cu o scurgere de gaze sau un scrut circuit – și sunt îndrumați să urmeze pașii necesari pentru a ieși din casă în siguranță.

 

 

Descarcă gratuit broșura “Întâlnire cu energia” și descoperă alături de copilul tău Aventurile fantastice ale lui Metano și Electro!

Capital Filles

Programul «Capital Filles» sprijină eleve de liceu din cartiere sau zone sărace şi se bazează pe angajamentul solidar al unor «mentori » (exclusiv femei), angajate ale companiilor partenere, care participă în mod voluntar la program şi care, alături de profesori, le ajută pe eleve să îşi orienteze viitorul profesional şi să ia contact cu mediul profesional din marile companii.Programul se derulează pe parcursul unui an şcolar.

null

25

de angajate
null

132

eleve