Urgenţe gaze

Anunţaţi orice defecţiune tehnică a instalaţiei de gaze naturale la numerele de telefon:
021 9281 - Număr unic la nivel naţional
0800 877 778 - TelVerde

Contractare online

Contractare online Rapid, comod și simplu! Poţi alege o oferta dedicată şi încheia un contract direct în online.  

Utile

Aici poţi accesa rapid cele mai importante informaţii despre factură, modalităţi de plată sau alte subiecte de interes pentru tine.

Descărcă aplicaţia

Viața înseamnă dinamism, iar acum nu mai ai grija facturilor, plăților și transmiterii indexului autocitit: le ai pe toate în aplicația engiemobile    

Agenţia online

Agenţia online este platforma ENGIE unde puteţi transmite indexul autocitit, vizualiza istoricul facturilor şi al consumului, puteţi plăti factura online şi nu numai.

Call Center

021 9366 prefix local (936)
Disponibil Luni - Vineri În intervalul  orar 08:30 - 19:00

Educaţie

Credem că energia de mâine depinde de energia investită astăzi în educarea tinerei generaţii. De aceea am ales să ne implicăm în proiecte din domeniul educaţiei.

Întalnire cu energia

Utilizarea responsabilă a surselor de energie şi conştientizarea importanţei protecţiei mediului înconjurător sunt lecţii vitale, pe care cei mici ar trebui să le înveţe cât mai devreme. De aceea, ENGIE România investeşte energie pentru fapte bune prin programul ,,Întâlnire cu energia’’, lansat în anul 2007, cu scopul de a educa tânăra generaţie și a stimula interesul acesteia în ceea ce privește sursele de energie şi utilizarea lor într-un mod responsabil şi în condiţii de siguranţă.

Programul se adresează elevilor de clasa a IV-a şi cuprinde două lecții în cadrul cărora sunt descrise concepte cu privire la sursele şi tipurile de energie precum şi diversele utilizări ale acestora în viaţa cotidiană, punând un accent deosebit pe utilizarea în siguranţă a gazelor naturale şi pe principiile de protecţie a mediului înconjurător.

Cifre cheie (2007- 2016)

null

4.200

beneficiari
null

800.000

investiţii

Energie pentru carieră

ENGIE alături de Fundaţia Leaders a implementat proiectul ,,Energie pentru carieră’’. Acesta oferă tinerilor care finalizeaza studiile in cadrul unor profile tehnice acces la informaţii utile pentru următoarele etape importante ale traseului lor profesional: examenul de bacalaureat, admiterea la facultate şi primul job. Conceput sub forma unei călătorii de 12 ore, activităţile au ca scop principal dezvoltarea unor competenţe precum: comunicarea, lucrul în echipă, autonomia, iniţiativa, rezolvarea de probleme şi identificarea de soluţii alternative.

null

12

ore workshop-uri

null

150

beneficiari
null

6 competenţe

cheie dobândite

Capital Filles

Programul «Capital Filles» sprijină eleve de liceu din cartiere sau zone sărace şi se bazează pe angajamentul solidar al unor «mentori » (exclusiv femei), angajate ale companiilor partenere, care participă în mod voluntar la program şi care, alături de profesori, le ajută pe eleve să îşi orienteze viitorul profesional şi să ia contact cu mediul profesional din marile companii.Programul se derulează pe parcursul unui an şcolar.

null

25

de angajate
null

132

eleve