Urgenţe gaze

Dacă simți miros de gaz sau observi orice defecțiune tehnică în alimentarea cu gaze naturale anunță operatorul de distribuție din zona ta. Datele de contact ale acestuia le găsești pe prima pagină a facturii de gaz.

Contractare online

Contractare online Rapid, comod și simplu! Poţi alege o oferta dedicată şi încheia un contract direct în online.  

Utile

Aici poţi accesa rapid cele mai importante informaţii despre factură, modalităţi de plată sau alte subiecte de interes pentru tine.

Descărcă aplicaţia

Viața înseamnă dinamism, iar acum nu mai ai grija facturilor, plăților și transmiterii indexului autocitit: le ai pe toate în aplicația engiemobile    

Agenţia online

Agenţia online este platforma ENGIE unde puteţi transmite indexul autocitit, vizualiza istoricul facturilor şi al consumului, puteţi plăti factura online şi nu numai.

Call Center

021 9366 prefix local (936)
Disponibil Luni - Vineri În intervalul  orar 08:30 - 19:00

Eficienţă energetică

Preocuparea pentru mediul înconjonjurător şi pentru limitarea efectelor schimbărilor climatice sunt preocupări constante ale ENGIE care susţine proiecte de eficienţă menite să promoveze un consum sustenabil de energie.

Reabilitarea energetică a unor instituţii de învăţământ sau de utilitate socială

ENGIE, în parteneriat cu Asociaţia Habitat for Humanity România a derulat 3 proiecte de eficienţă energetică vizând reabilitarea şi renovarea clădirilor selectate. Astfel în perioada 2013-2016 au fost renovate 2 şcoli (şcoala nr 125 din Bucureşti şi şcoala din comuna Băleni) precum şi cele 12 case sociale din cadrul SOS Satele Copiilor. Proiectele au fost implementate cu ajutorul voluntarilor Habitat for Humanity România şi ENGIE.

Cifre cheie (2013-2016)

null

635

beneficiari

null

600.000

investiţie
null

960

ore voluntariat

Reciclarea echipamentelor electrice şi electronice

ENGIE Romania are un parteneriat de lungă durată cu Asociaţia Ateliere fără Frontiere, aceasta sprijinind persoanele aflate în dificultate prin integrarea lor într-un atelier de inserţie socio-profesională în care sunt recuperate şi recondiţionate echipamente IT uzate. Materialele recondiţionate sunt destinate, prin intermediul proiectului ASSOCLIC, ONG-urilor şi instituţiilor din România, care dezvoltă proiecte cu vocaţie socială şi umanitară.

null

1000

echipamente donate

null

42.000

beneficiari vizaţi

Combaterea schimbărilor climatice

Pentru a marca cea de-a 21-a Conferință a Organizației Națiunilor Unite privind schimbările climatice 2015 „Paris Climat 2015”, Ambasada Franței în România şi Institutul Francez din România, cu sprijinul ENGIE, au organizat un concurs multimedia pe tema schimbărilor climatice care a reunit cele mai frumoase fotografii pe tema încălziri climatice într-o colecţie pe care vă invităm să o descoperiţi aici.