Urgenţe gaze

Dacă simți miros de gaz sau observi orice defecțiune tehnică în alimentarea cu gaze naturale anunță operatorul de distribuție din zona ta. Datele de contact ale acestuia le găsești pe prima pagină a facturii de gaz.

Contractare online

Contractare online Rapid, comod și simplu! Poţi alege o oferta dedicată şi încheia un contract direct în online.  

Utile

Aici poţi accesa rapid cele mai importante informaţii despre factură, modalităţi de plată sau alte subiecte de interes pentru tine.

Descărcă aplicaţia

Viața înseamnă dinamism, iar acum nu mai ai grija facturilor, plăților și transmiterii indexului autocitit: le ai pe toate în aplicația engiemobile    

Agenţia online

Agenţia online este platforma ENGIE unde puteţi transmite indexul autocitit, vizualiza istoricul facturilor şi al consumului, puteţi plăti factura online şi nu numai.

Call Center

021 9366 prefix local (936)
Disponibil Luni - Vineri În intervalul  orar 08:30 - 19:00

ENGIE și CSM București, împreună pentru performanță

ENGIE aduce și în acest sezon competițional energie pentru performanța echipei de handbal feminin a clubului CSM București. Handbalul feminin de înalt nivel este astăzi unul dintre puținele sporturi care asigură României, grație rezultatelor remarcabile și vizibilității la scară națională și internațională, mândria de a se afla pe cele mai înalte podiumuri.

ENGIE sprijină CSM București încă din 2017, ca parte a strategiei sale de a încuraja sportul românesc de performanță și valorile promovate de acesta – performanță, exigență, curaj, spirit de echipă.  Parteneriatul vizează susținerea echipei de handbal feminin senioare, precum și a Centrului de Copii si Juniori al CSM București.

,,Valorile ENGIE şi cele ale echipei de handbal feminin se completează şi se potenţează reciproc. Handbalul este caracterizat de dinamism, forţă, fair-play, spirit de echipă, performanţă, iar brandul ENGIE, cu valorile sale, se asociază într-un mod pozitiv cu acest sport devenit din ce în ce mai vizibil şi cu rezultate excelente”, Eric Stab Director Executiv ENGIE pentru Europa de Est & Președinte Director General ENGIE Romania.

Împreună pentru performanță

Andrea Lekic, Iulia Curea, Bianca Bazaliu și Paula Ungureanu sunt vedetele celei mai recente campanii de promovare a parteneriatului dintre ENGIE și CSM București.

Sunt energia care vrea mereu mai mult. Pentru mine. Pentru echipă. Pentru fani.

De la antrenamente la meciuri. De la sala de încălzire la sesiunile de strategie.

Uneori doare. Alteori vrei să renunți.

Dar în noi sunt surse infinite de energie. Și le regăsim cu fiecare pasă decisivă. Cu fiecare gol înscris.

De unde vine energia asta?

De la fanii care strigă la unison când avem nevoie de ei. Din lacrimile de bucurie la fluierul victoriei.

Pentru că succesul nu se măsoară doar în numărul de goluri sau victorii. Ci și în energia din spatele lor.