Urgenţe gaze

Anunţaţi orice defecţiune tehnică a instalaţiei de gaze naturale la numerele de telefon:
021 9281 - Număr unic la nivel naţional
0800 877 778 - TelVerde

Contractare online

Contractare online Rapid, comod și simplu! Poţi alege o oferta dedicată şi încheia un contract direct în online.  

Utile

Aici poţi accesa rapid cele mai importante informaţii despre factură, modalităţi de plată sau alte subiecte de interes pentru tine.

Descărcă aplicaţia

Viața înseamnă dinamism, iar acum nu mai ai grija facturilor, plăților și transmiterii indexului autocitit: le ai pe toate în aplicația engiemobile    

Agenţia online

Agenţia online este platforma ENGIE unde puteţi transmite indexul autocitit, vizualiza istoricul facturilor şi al consumului, puteţi plăti factura online şi nu numai.

Call Center

021 9366 prefix local (936)
Disponibil Luni - Vineri În intervalul  orar 08:30 - 19:00

Pentru că ne pasă de sănătatea ta și a celor din jur, toate centrele de relații cu clienții ENGIE vor avea activitatea suspendată începând de luni, 16 martie.
Rezolvă totul online, simplu și ușor, accesând contul tău, aplicația engiemobile, prin formularul de contact sau printr-un apel telefonic la 021 9366.

Ghid sponsorizare

Dacă doriţi să fim parteneri în susţinerea unui proiect concret, vă invităm să consultaţi Ghidul de finanţare disponibil mai jos.

Citiţi cu atenţie criteriile de eligibilitate.

  1. Dacă proiectul propus respectă criteriile de eligibilitate,vă invităm să descărcaţi documentele asociate proiectului : formularul de depunere proiect, structura bugetară, planul de comunicare.
  2. Trimiteţi documentele completate la adresa sponsorizare@ro.engie.com.

Atenţie ! Nu vor fi luate în considerare spre analiză documentele incomplete sau care nu respectă formatele definite.

Propunerile de proiecte sunt supuse periodic aprobării managementului companiei.

Dacă proiectul prezintă interes pentru companie, veţi fi contactaţi în 60 de zile calendaristice pentru a stabili paşii următori.

Dacă proiectul propus nu prezintă interes pentru companie, veţi primi un răspuns în format electronic în termen de 30 zile calendaristice.

Recomandăm trimiterea propunerilor de proiecte în perioada iulie-august a fiecărui an, pentru a putea fi luate în considerare pentru bugetare, în cazul în care acestea primesc un aviz favorabil din partea companiei.

ENGIE Romania îşi rezervă dreptul de a finanţa sau nu propuneri de proiecte propuse de către organizaţiile solicitante, în funcţie de disponibilitatea bugetelor şi de menţinerea unui echilibru între domeniile de interes, grupurile ţintă şi zonele geografice.