Urgenţe gaze

Anunţaţi orice defecţiune tehnică a instalaţiei de gaze naturale la numerele de telefon:
021 9281 - Număr unic la nivel naţional
0800 877 778 - TelVerde

Contractare online

Contractare online Rapid, comod și simplu! Poţi alege o oferta dedicată şi încheia un contract direct în online.  

Utile

Aici poţi accesa rapid cele mai importante informaţii despre factură, modalităţi de plată sau alte subiecte de interes pentru tine.

Descărcă aplicaţia

Viața înseamnă dinamism, iar acum nu mai ai grija facturilor, plăților și transmiterii indexului autocitit: le ai pe toate în aplicația engiemobile    

Agenţia online

Agenţia online este platforma ENGIE unde puteţi transmite indexul autocitit, vizualiza istoricul facturilor şi al consumului, puteţi plăti factura online şi nu numai.

Call Center

021 9366 prefix local (936)
Disponibil Luni - Vineri În intervalul  orar 08:30 - 19:00

Pentru că ne pasă de sănătatea ta și a celor din jur, toate centrele de relații cu clienții ENGIE vor avea activitatea suspendată începând de luni, 16 martie.
Rezolvă totul online, simplu și ușor, accesând contul tău, aplicația engiemobile, prin formularul de contact sau printr-un apel telefonic la 021 9366.

Istoricul implicării

Educaţia tinerelor generaţii, fie că vorbim despre facilitarea accesului la educaţie, despre transmiterea unor informaţii utile despre energie şi responsabilizarea acestora cu privire la utilizarea resurselor sau despre dobândirea abilităţilor necesare construirii unui viitor profesional reprezintă una dintre direcţiile de acţiune ale companiei.

Susţinem programele menite să adreseze problematici importante, al căror impact este de durată şi care o adresabilitate cât mai largă.

Sănătatea este bunul cel mai de preţ al oamenilor şi al unei naţii. De aceea, ENGIE investeşte în proiecte care să contribuie la îmbunătăţirea sistemului medical public prin modernizarea unor centre profesionale de excelenţă şi achiziţia de echipamente medicale moderne.

Proiectele susţinute vizează o îmbunătăţire a sistemului medical românesc, cu beneficii reale pentru cât mai mulţi pacienţi, dar şi pentru cadrele medicale care activează aici.

Am ales să susţinem acele acţiuni care vin în ajutorul semenilor noştri mai puţin norocoşi şi care se găsesc în situaţii dificile, uneori insurmontabile fară ajutor. Copii fară familie, adulţi fără un loc de muncă, mame lipsite de un adăpost sau familii victime ale unor dezastre naturale sunt printre categoriile defavorizate pe care am încercat să le ajutăm prin proiectele derulate.

Valorile şi istoria unei naţiuni se reflectă şi în cultura ţării respective, fapt pentru care am ales să susţinem proiectele culturale menite să promoveze valorile şi tradiţiile româneşti. Deschiderea către cultura europeană în general şi către cea franceză în special completează seria acţiunilor sprijinite  de ENGIE Romania.

Sportul contribuie la sănătatea noastră, a tuturor, şi pune în prim plan valorile de spirit de echipă, fairplay şi performanţă. Am ales să susţinem proiecte în domeniul sportului care să contribuie la creşterea unor generaţii de sportivi, dar şi la promovarea încurajării sportului de masă.

Sprijinim performanţa în sport şi  contribuim la identificarea unor tinere talente în rândul tinerilor sportivi.

Protecţia mediului înconjurător este o componentă esenţială în strategia de business a Grupului ENGIE, valorizând proiectele menite să sensibilizeze opinia publică privind sursele de energie, economia de resurse dar şi proiecte de eficienţă energetică care contribuie la reducerea semnificativă a consumului de energie.

Susţinem acele proiecte care răspund atât unui obiectiv de protecţie a mediului înconjurator cât şi cu caracter social.