Urgenţe gaze

Dacă simți miros de gaz sau observi orice defecțiune tehnică în alimentarea cu gaze naturale anunță operatorul de distribuție din zona ta. Datele de contact ale acestuia le găsești pe prima pagină a facturii de gaz.

Contractare online

Contractare online Rapid, comod și simplu! Poţi alege o oferta dedicată şi încheia un contract direct în online.  

Utile

Aici poţi accesa rapid cele mai importante informaţii despre factură, modalităţi de plată sau alte subiecte de interes pentru tine.

Descărcă aplicaţia

Viața înseamnă dinamism, iar acum nu mai ai grija facturilor, plăților și transmiterii indexului autocitit: le ai pe toate în aplicația engiemobile    

Agenţia online

Agenţia online este platforma ENGIE unde puteţi transmite indexul autocitit, vizualiza istoricul facturilor şi al consumului, puteţi plăti factura online şi nu numai.

Call Center

021 9366 prefix local (936)
Disponibil Luni - Vineri În intervalul  orar 08:30 - 19:00

Sănătate

Credem că cea mai importantă bogaţie a unei naţiuni este sănătatea. De aceea, am ales să susţinem proiecte din domeniul sănătăţii.

Energie pentru o şansă la viaţă

ENGIE Romania se implica începând cu anul 2013 în proiecte din domeniul sănătăţii odată cu lansarea programului ,,Energie pentru o şansă la viaţă’’ alături de Asociaţia Dăruieşte Viaţă.  Programul cuprinde o serie de proiecte ce vizează îmbunătăţirea sistemului medical românesc prin  modernizarea unor centre medicale de excelență profesională şi dotarea cu aparatură medicală de înaltă performanţă a instituţiilor medicale publice.

Cifre cheie (2013-2016)

null

800.000

investiţi în proiecte

null

4200

beneficiari anual

Modernizarea Centrului de Hematologie şi Transplant Molecular

null

375.000

investiţie
null

2.500 de analize

de laborator

O nouă sală de operaţie deschisă

null

235.000

investiţie
null

800 de intervenţii

chirurgicale

Dotarea cu aparate de ventilaţie mecanică

null

200.000

investiţie
null

14

aparate de ventilaţie donate

Casiopeea 2010-2015

ENGIE Romania susţine începand cu anul 2010 crosul Casiopeea, un eveniment sportiv anual destinat susţinerii luptei împotriva cancerului la sân. Fondurile colectate susţin femeile diagnosticate cu cancer la sân sa achizitionate diverse echipamente necesare.

null

50.000

investiţie

null

1000

 femei beneficiare

null

3.000

ore voluntariat

Make-A-Wish

ENGIE Romania susţine Asociatia Make-A-Wish România, care are drept scop îndeplinirea dorinţelor copiilor care suferă de afecţiuni medicale grave ce le pun viaţa în pericol. Peste 30.000 de copii din 50 de ţări au găsit un motiv în plus să lupte cu suferinţa. În România, Cătălina, o fetiţă de 13 ani care suferă de un limfom malign şi-a văzut îndeplinită dorinţa de a merge la cumpărături alături de artista ei preferată, Elena Gheorghe.

null

30.000

beneficiari la nivel internaţional