Urgenţe gaze

Dacă simți miros de gaz sau observi orice defecțiune tehnică în alimentarea cu gaze naturale anunță operatorul de distribuție din zona ta. Datele de contact ale acestuia le găsești pe prima pagină a facturii de gaz.

Contractare online

Contractare online Rapid, comod și simplu! Poţi alege o oferta dedicată şi încheia un contract direct în online.  

Utile

Aici poţi accesa rapid cele mai importante informaţii despre factură, modalităţi de plată sau alte subiecte de interes pentru tine.

Descărcă aplicaţia

Viața înseamnă dinamism, iar acum nu mai ai grija facturilor, plăților și transmiterii indexului autocitit: le ai pe toate în aplicația engiemobile    

Agenţia online

Agenţia online este platforma ENGIE unde puteţi transmite indexul autocitit, vizualiza istoricul facturilor şi al consumului, puteţi plăti factura online şi nu numai.

Call Center

021 9366 prefix local (936)
Disponibil Luni - Vineri În intervalul  orar 08:30 - 19:00

Sprijinirea persoanelor afectate de inundaţii

În iulie 2011 compania a demarat o campanie internă de sprijinire a persoanelor afectate de inundaţii. Astfel o colectă de alimente neperisabile şi articole de vestimentaţie a fost organizată în oraşele Bucureşti, Galaţi, Buzău, Ploieşti, Craiova, Rm Vâlcea, Piteşti, Târgovişte şi Braşov. Angajaţii companiei s-au mobilizat şi au dat dovadă de solidaritate, răspunzând în număr mare acestui apel. A fost colectată o importantă cantitate de alimente şi articole de vestimentaţie care au fost direcţionate cu ajutorul Crucii Roşii şi al inspectoratelor pentru situaţii de urgenţă către zonele afectate.

Compania a demonstrat angajaţilor că este alături de ei în campania internă ,,Şi tu poţi ajuta’’ , făcând o donaţie către UNICEF, pentru a-i sprijini pe copiii familiilor afectate.