Urgenţe gaze

Dacă simți miros de gaz sau observi orice defecțiune tehnică în alimentarea cu gaze naturale anunță operatorul de distribuție din zona ta. Datele de contact ale acestuia le găsești pe prima pagină a facturii de gaz.

Contractare online

Contractare online Rapid, comod și simplu! Poţi alege o oferta dedicată şi încheia un contract direct în online.  

Utile

Aici poţi accesa rapid cele mai importante informaţii despre factură, modalităţi de plată sau alte subiecte de interes pentru tine.

Descărcă aplicaţia

Viața înseamnă dinamism, iar acum nu mai ai grija facturilor, plăților și transmiterii indexului autocitit: le ai pe toate în aplicația engiemobile    

Agenţia online

Agenţia online este platforma ENGIE unde puteţi transmite indexul autocitit, vizualiza istoricul facturilor şi al consumului, puteţi plăti factura online şi nu numai.

Call Center

021 9366 prefix local (936)
Disponibil Luni - Vineri În intervalul  orar 08:30 - 19:00

Sprijinirea zonelor afectate de inundaţii din judeţul Vrancea şi Galaţi

Continunând demersurile începute în 2005 de către Grupul Gaz de France, Distrigaz Sud, a finanţat lucrările de renovare ale dispensarului din satul Mirceşti, comuna Vânători, judeţul Vrancea.

Realizarea acestui obiectiv a fost posibilă datorită unei finanţări de 45.000 euro, în cadrul operaţiunii ,,Gaz de France Solidarite Roumanie” demarate în 2005 pentru a ajuta zonele afectate de apele revărsate. O farmacie, un cabinet stomatologic dotat cu un echipament ultra-modern dintr-o donaţie privată, un cabinet de medicină generală şi o sală de tratament cu două paturi, au primit aprobarea autorităţilor din domeniul sanitar şi constituie garanţia unor îngrijiri medicale de calitate. Acest proiect se integrează astfel in acţiunile noastre de sprijinire a comunitaţilor locale, solidaritatea reprezentând o axă majoră a strategiei noastre de responsabilitate socială.

În noiembrie 2005, compania a alocat suma de 225.000 euro pentru repararea a 3 şcoli din judeţele Galaţi şi Vrancea. Eforturile grupului francez s-au conjugat cu cele ale asociaţiei umanitare a angajaţilor Gaz de France, Codegaz, care a sprijinit aceastặ iniţiativă cu materiale şcolare şi aparatură medicală. Pe 8 noiembrie 2005, la inaugurarea şcolilor renovate de la Nămoloasa, Rădulesti şi Năneşti au participat ambasadorul Franţei în România, conducerea companiei, reprezentanţii Fundaţiei Gaz de France, Directorul General Gaz de France pentru Europa Centrală şi de Est, reprezentantul Guvernului României, prefectul judeţului Vrancea.