Urgenţe gaze

Dacă simți miros de gaz sau observi orice defecțiune tehnică în alimentarea cu gaze naturale anunță operatorul de distribuție din zona ta. Datele de contact ale acestuia le găsești pe prima pagină a facturii de gaz.

Contractare online

Contractare online Rapid, comod și simplu! Poţi alege o oferta dedicată şi încheia un contract direct în online.  

Utile

Aici poţi accesa rapid cele mai importante informaţii despre factură, modalităţi de plată sau alte subiecte de interes pentru tine.

Descărcă aplicaţia

Viața înseamnă dinamism, iar acum nu mai ai grija facturilor, plăților și transmiterii indexului autocitit: le ai pe toate în aplicația engiemobile    

Agenţia online

Agenţia online este platforma ENGIE unde puteţi transmite indexul autocitit, vizualiza istoricul facturilor şi al consumului, puteţi plăti factura online şi nu numai.

Call Center

021 9366 prefix local (936)
Disponibil Luni - Vineri În intervalul  orar 08:30 - 19:00

Susţinerea programelor de sănătate pentru copiii defavorizaţi

Compania a încheiat un parteneriat cu Asociaţia Valentina pentru sprinirea a două programe de sănatate pentru familii aflate în dificultate din Bucureşti :

  • „Supraveghere medicală” – în cadrul căruia 50 de copii au beneficiat de controale oftalmologice şi stomatologice;
  • „Igienă” – produse igienico-sanitare destinate ajutorării a 40 de familii aflate în situaţii dificile.

Asociaţia VALENTINA Romania a fost creată în anul 2002, la iniţiativa unei echipe de voluntari francezi şi a unui grup de specialişti din domeniul protecţiei copilului ca organizaţie românească neguvernamentală, non-profit, apolitică, fără apartenenţă religioasă. Obiectivul principal al asociaţiei este prevenirea abandonului şcolar şi familial.