Oferte

ENGIE Star, noua ofertă de energie electrică: prima lună gratuit și preț fix timp de 12 luni

În contextul eliminării, de la 1 ianuarie 2021, a prețurilor reglementate la energie electrică pentru clienții casnici, ENGIE Romania lansează o nouă ofertă de energie electrică, ENGIE Star[i]. Prin această ofertă, clienții beneficiază de prima factură gratuit, în limita a 100 de lei, și preț fix al energiei active, de 0,330 lei/kWh, timp de 12 luni. Prețul final plătit de un client este compus din prețul energiei active, tariful de rezervare, tarifele reglementate (tarif de distribuție, tarif de introducere energie electrică, tarif de extragere energie electrică, tarif pentru serviciul de sistem), la care se adaugă certificatele verzi, contribuția pentru cogenerare de înaltă eficiență, acciza necomercială și TVA de 19%. Prețurile finale se pot modifica în funcție de schimbările tarifelor reglementate aprobate de Autoritatea Națională de Reglementare în Domeniul Energiei.

Clienții care accesează oferta vor primi factura de energie electrică pe e-mail.

Contractarea ofertei se poate realiza în câțiva pași simpli, pe site-ul engie.ro, și în toate cele 32 de centre și puncte de relații cu clienții ENGIE Romania. Tot pe site, cei interesați pot consulta oferta, cu toate costurile incluse, precum și exemple de calcul estimat pentru factura finală. Astfel, pentru oferta ENGIE Star, un consumator din București cu un consum mediu de 120 kWh/lună, la un apartament de două camere, va avea prima factură gratuit, în limita a 100 de lei, iar timp de 11 luni, un preț de aproximativ 86,37 lei/lună, TVA inclus.

ENGIE Romania își diversifică constant gama de oferte, pentru a răspunde nevoilor de simplitate a contractării și de predictibilitate asupra costurilor. Din portofoliul actual de oferte de energie electrică pe piața concurențială, clienții pot alege de pe site-ul engie.ro:

Oferta ENGIE e-Elec 36

Oferta de furnizare energie electrică ENGIE e-Elec 36[ii] se adresează clienților care doresc predictibilitate, oferind un preț fix la energia activă, de 0,285 KWh, timp de 36 de luni, la care se adaugă un abonament de 0,28 lei/zi. Clienții care contractează această ofertă, online sau în centrele de relații cu clienții, beneficiază de 50% discount la prețul energiei active timp de trei luni, precum și de un voucher în valoare de 100 de lei pentru manoperă la reparații.

Oferta ENGIE One – pachet integrat de energie electrică, gaz și servicii tehnice

Oferta ENGIE One[iii] se adresează clienților care doresc simplitate, prin accesarea unui pachet integrat de furnizare de energie electrică, gaz și servicii tehnice pentru siguranța locuinței (verificări și revizii tehnice ale instalației de gaze naturale și centralei termice) ce poate fi accesat online prin încheierea unui singur contract. Pentru toate aceste servicii clientul va primi lunar o singură factură, cu o valoare fixă, stabilită în funcție de tipul de locuință cu regularizare financiară o singură dată, anual.
ENGIE One se adresează clienților și non-clienților care beneficiază de încălzirea cu centrală termică individuală pe bază de gaze naturale din București și din județele: Alba, Arad, Argeș, Bacău, Brăila, Brașov, Buzău, Călărași, Constanța, Covasna, Cluj, Dâmbovița, Dolj, Galați, Giurgiu, Gorj, Ialomița, Iași, Ilfov, Mureș, Olt, Prahova, Sibiu, Teleorman, Timiș, Tulcea, Vâlcea și Vrancea.

Contractând ofertele ENGIE Romania, clienții noștri se bucură de o experiență facilă prin:

  • acces la toate informațiile necesare legate de contract prin aplicația engiemobile, ce poate fi descărcată din App Store sau Google Play;
  • cont de client online accesibil 24/7;
  • transmiterea online a indexului;
  • ușurința plății facturii prin plata directă de pe site sau printr-o rețea vastă de 35.000 de puncte de plată, la partenerii bancari și nebancari ai ENGIE Romania;
  • acces gratuit la serviciul de factură prin e-mail;
  • asistență personalizată prin telefon asigurată de consilierul ENGIE, ce poate fi apelat la numărul unic de telefon 021.9366.

Le recomandăm clienților să se informeze atent cu privire la ofertele disponibile în piață, la condițiile contractuale propuse, la durata de valabilitate a diverselor oferte, precum și la serviciile și facilitățile puse la dispoziție. Reamintim clienților că, în contextul unei piețe concurențiale, au posibilitatea de a schimba oricând furnizorul, cu condiția să notifice furnizorul actual privind încetarea contractului de furnizare cu cel puțin 21 de zile înainte, conform procedurii aprobate de ANRE.

[i] Ofertă disponibilă până la data de 28.02.2021 conform termenilor și condițiilor disponibile pe engie.ro.

[ii] Ofertă disponibilă până la data de 31.01.2021 conform termenilor și condițiilor disponibile pe engie.ro.

[iii] Ofertă disponibilă până la data de 31.01.2021 conform termenilor și condițiilor disponibile pe engie.ro.

keyboard_arrow_up