Call Center

Disponibil Luni - Vineri În intervalul orar 08:30 - 19:00

Plătește online

Sigur şi rapid, plăteşti online factura ENGIE fără să te autentifici în cont.

Agenția online

Agenţia online este platforma ENGIE unde puteţi transmite indexul autocitit, vizualiza istoricul facturilor şi al consumului, puteţi plăti factura online şi nu numai.

Descarcă aplicaţia

Viața înseamnă dinamism! Acum nu mai ai grija facturilor, plăților și transmiterii indexului autocitit: le ai pe toate în aplicația mobilă engiemobile.  

Utile

Aici poţi accesa rapid cele mai importante informaţii despre factură, modalităţi de plată sau alte subiecte de interes pentru tine.  

Urgenţe gaze

Anunţă orice defecţiune tehnică a instalaţiei de gaze naturale la numerele de telefon:
021 9281 - Număr unic la nivel naţional 0800 877 778 - TelVerde
Acces rapid

Curățare aer condiționat și instalație încălzire

Aproximativ 1.200.000 de persoane își desfășoară activitatea în instituțiile publice din România.

Pe lângă acestea, alte câteva milioane de persoane vin în spațiile instituțiilor publice în fiecare an. Riscul apariției și transmiterii bolilor cauzate de ciuperci formate în interiorul aparatelor de aer condiționat nu poate fi neglijat!

Pentru protecția ta și a celor din jur îți recomandăm curătarea periodică a filtrelor și a evaporatorului aparatului de aer condiționat. În felul acesta prelungim și durata de viață a ventilatorului.

De asemenea și instalaţia de gaze naturale funcţionează în cele mai bune condiţii dacă ai grijă să o cureţi şi să o protejezi. Astfel, ai garanţia unei instalaţii ce funcţionează  fără zgomote și la parametri optimi.

Servicii de curățare a aerului condiționat și a instalației de încălzire

ServiciulPreţ (fără TVA)
Spălare calorifer/bucată56,30 lei
Spălare CT/bucată336,13 lei

Serviciul constă în curățarea instalației de încălzire din centrala termica si/sau calorifere prin introducerea unei substanțe speciale și recircularea acesteia, precum și în tratarea agentului termic și protejarea instalației termice.

Oferta nu cuprinde şi serviciile adiacente care se realizează pe bază de deviz separat. Plata se realizează cu următoarea factură de gaze naturale. Servicii adăugate suplimentar, la cerere:  reparaţii instalaţii de gaze naturale , schimbare robineţi tur-retur şi alte operaţii. Tarif pe bază de deviz separat.

Curăţare primul split A/C 70,00 lei (fără TVA)

Serviciu adresat clienţilor din categoriile C1-C3 care au montate aparate de aer condiţionat de uz casnic şi care au în derulare un contract de servicii ASIGAZ. Serviciul constă într-un ansamblu de operaţiuni de curăţare şi igienizare a aparatelor de aer condiţionat utilizând substanţe special destinate.
Preţurile conţin TVA. Serviciul poate fi plătit şi în două rate.

În situaţiile în care serviciul NU este realizat împreună cu unul dintre serviciile cuprinse în contractul ASIGAZ încheiat de client, se solicită o deplasare specială tarifată la preţul de 55,46 lei (fără TVA). Este recomandat ca serviciul de curăţare a aparatelor de aer condiţionat să fie realizat împreuna cu unul dintre serviciile cuprinse în contractul ASIGAZ deţinut de client, în caz contrar va fi adaugat tariful de deplasare specială. Oferta nu cuprinde şi operaţiuni de verificare a parametrilor de funcţionare, completare cu freon sau reparaţii ale aparatului de aer condiţionat.

Curăţare următorul split A/C 50.00 lei (fără TVA)

Serviciu adresat clienţilor din categoriile C1-C3 care au montate aparate de aer condiţionat de uz casnic şi care au în derulare un contract de servicii ASIGAZ. Serviciul constă într-un ansamblu de operaţiuni de curăţare şi igienizare a aparatelor de aer condiţionat utilizând substanţe special destinate.
Preţurile conţin TVA. Serviciul poate fi plătit şi în două rate.

În situaţiile în care serviciul NU este realizat împreună cu unul dintre serviciile cuprinse în contractul ASIGAZ încheiat de client, se solicită o deplasare specială tarifată la preţul de 55,46 lei (fără TVA). Este recomandat ca serviciul de curăţare a aparatelor de aer condiţionat să fie realizat împreuna cu unul dintre serviciile cuprinse în contractul ASIGAZ deţinut de client, în caz contrar va fi adaugat tariful de deplasare specială. Oferta nu cuprinde şi operaţiuni de verificare a parametrilor de funcţionare, completare cu freon sau reparaţii ale aparatului de aer condiţionat.