ENGIE Star

Oferta ta de energie electrică
pe piață liberă.

Piața energiei electrice s-a liberalizat începând cu data de 1 ianuarie 2021, prin urmare, prețurile pentru furnizarea energiei electrice la clienții casnici nu vor mai fi reglementate.

Știm cât de important este pentru tine să ai toate informațiile relevante legate de acest subiect la un loc, astfel încât să poți lua o decizie corectă, să alegi cea mai bună ofertă și să îți reduci în același timp costurile cu energia electrică. Pentru că nu este întotdeauna ușor să găsești răspunsurile corecte, iată ce trebuie să știi despre liberalizarea pieței de energie electrică și care sunt ofertele noastre competitive ce pot fi contractate online, simplu și rapid:

1Pe parcursul alegerii unei noi oferte, furnizarea de energie electrică nu va fi oprită niciun moment. Trebuie doar să te asiguri că ești la zi cu plata facturilor.
2Pentru a putea alege cea mai potrivită ofertă de furnizare pe piața liberă trebuie să te informezi corect și să o alegi pe cea care corespunde cel mai bine nevoilor tale, apoi să închei un nou contract de furnizare a energiei electrice. Noi ți-am pregătit mai sus o listă cu oferte care să te ajute în acest proces.
3Odată ce ai ales una dintre ofertele noastre, tot ce trebuie să faci este să închei contractul, iar ENGIE se va ocupa de întregul proces. Pentru orice ofertă noi îți recomandăm să închei contractul online, apoi îl vei primi direct pe adresa ta de e-mail. Este foarte ușor, rapid și sigur!
4Procesul de schimbare a furnizorului este gratuit, fără costuri suplimentare și nu implică modificări de ordin tehnic. Acesta durează 21 de zile din momentul în care te anunțăm că totul este în regulă cu contractul tău, în baza ofertei alese și a documentelor transmise. Astfel, poți rezolva totul online și vei avea timp pentru toate activitățile tale preferate.
5

Poți alege oferta ENGIE Star și ai gratuit factura din prima lună întreagă de consum în limita valorii de 100 de lei, preț fix la energia activă timp de 12 luni și factură pe e-mail.

6Vrei să vezi ce alte oferte de piață liberă ți-am pregătit? Tot ce ai de făcut este să: selectezi tipul locuinței și localitatea, iar apoi alegi dacă vrei să contractezi doar energie electrică sau energie electrică și gaz la pachet cu servicii tehnice.

Informațiile din această pagină au la bază Ordinul ANRE nr. 234/2019, iar aici poți citi ghidul ANRE cu privire la recomandările pentru clienți în contextul liberalizării pieței de energie electrică.

Oferta ENGIE Star

Iată aici o idee bună: oferta ENGIE Star în care ai gratis prima lună întreagă de consum! Cu doar câteva click-uri ai un contract de energie electrică pe piață liberă.

Alte oferte potrivite

Creează cu ENGIE un nou început cu oferta ta de energie electrică!

Orice ofertă ai alege, online este tot timpul mai simplu și mai sigur.

În plus, acum te poți bucura de beneficiile tale chiar de la început:

keyboard_arrow_up