Gaze naturale

Soluții pentru furnizarea de gaze naturale

Anticipăm mișcările pieței de energie și plasăm clienții în centrul inovațiilor noastre. ENGIE îți oferă soluții personalizate pentru furnizarea de gaze naturale cu formula de preț potrivită pentru a satisface cel mai bine nevoile tale. Cererile clienților noștri sunt unice, din acest motiv studiem diferite soluții în funcție de activitatea și de profilul lor.

ofertă promoțională

Thermo Smart

Înlocuiește centrala termică cu una nouă până pe 31 mai și ai prima rată gratuită, reducerea consumului cu până la 28%, cu ajutorul termostatului tado°, garanție extinsă 5 ani, instalare, monitorizare 24/7 si asistență tehnică proactivă.

Oferte gaze naturale

ENGIE Thermo Smart

Thermo Smart

  • 0,310 lei/kWh*
    • error
    • Oferta include centrală termică, termostat smart, servicii tehnice complete și asistență tehnică proactivă.
    • Rate: de la 215,00 lei/lună
    • Perioada de aplicare a ofertei: 11 luni.

*Prețul final reprezintă valoarea maximă ce poate fi facturată clienților casnici conform OUG nr. 27 /2022. Mai multe detalii în pagina engie.ro/plafonare.
ENGIE e-Celsius

Celsius

  • 0,310 lei/kWh*
  • Perioada de aplicare a ofertei tip: 11 luni.
*Prețul final reprezintă valoarea maximă ce poate fi facturată clienților casnici conform OUG nr. 27 /2022. Mai multe detalii în pagina engie.ro/plafonare.
Prețurile afișate mai sus se referă la prețul final de furnizare care conține preţul gazelor naturale (care include servicii de înmagazinare și echilibrare), prețul transportului, tarifele reglementate de distribuție (care diferă în funcție de operatorul de distribuție și de categoria consum), acciză și orice alte tarife și taxe ce vor fi introduse de autoritatea de reglementare competentă, conform prevederilor legale în vigoare, fiind actualizat de drept și automat ori de câte ori intervine o modificare a tarifelor reglementate. Prețurile afișate conțin TVA. Condițiile ofertelor sunt completate de clauzele contractuale generale. Ofertele noastre de energie sunt disponibile si pe comparatorul de oferte ANRE.

Întrebări frecvente

  • Vreau să închei un contract de energie online. Care sunt paşii şi ce documente sunt necesare?

    Am creat pentru tine un video explicativ prin care să îţi prezentăm pas cu pas cum poţi încheia online un contract de gaze naturale. Simplu, rapid și sigur.

    Urmăreşte video-ul de mai jos.

    Nu eşti încă client ENGIE?
  • Vreau să închei un contract de furnizare gaze naturale, însă nu am contor. Ce trebuie să fac?

    Dacă nu ai încă contor de gaze naturale, trebuie să contactezi și distribuitorul pentru instalarea lui și punerea în funcțiune. Lista distribuitorilor o găsești pe www.anre.ro

  • Am contor de gaze naturale și ENGIE este furnizorul meu, dar contractul nu este pe numele meu. Cum pot schimba titularul contractului?

    Poți schimba titularul contractului rapid, direct din această pagină. Alegi oferta pe care dorești să o contractezi și urmezi pașii de contractare. Pentru finalizarea procesului vei avea nevoie și de următoarele documente:

    • act de identitate;
    • declarație pe propria răspundere privind deținerea unui drept locativ din care să reiasă calitatea avută pentru spațiul pentru care contractezi servicii de furnizare și că nu există litigii;
    • seria și indexul contorului.
    În funcție de particularitățile actelor depuse este posibil să îți solicităm informații/documente suplimentare, necesare încheierii contractului, față de cele menționate mai sus. Totuși, dacă online-ul nu e varianta potrivită pentru tine, poți încheia contractul de energie în oricare dintre centrele de relații clienți.
  • Am contract de gaze naturale cu un furnizor. Cum pot schimba furnizorul/agregatorul de gaze naturale?

    Schimbarea furnizorului/agregatorului  de energie de către clientul final se realizează în conformitate cu Ordinul ANRE nr. 3/2022, fiind un proces gratuit. Pe parcursul derulării contractului de energie, poți decide să denunți contractul încheiat cu furnizorul actual și să închei un contract de furnizare cu orice alt furnizor din piața concurențială.

    Procesul de schimbare a furnizorului/agregatorului începe la data închierii contractului cu noul furnizor ales, iar schimbarea efectivă își produce efectele la data aleasă de tine, dar nu mai puțin de 24 de ore de la inițierea procedurii.

    Documente necesare pentru schimbarea furnizorului:

    • declarație pe propria răspundere privind deținerea unui drept locativ din care să reiasă calitatea avută pentru spațiul pentru care contractezi servicii de furnizare și că nu există litigii;
    • datele tehnice ale locului de consum (seria contorului și CLC/POD – cod loc consum) de pe ultima factură emisă de actualul furnizor. Dacă ne transmiți direct factura ta, te rugăm să elimini prețul energiei înainte să încarci fișierul. Totodată, în cazul în care nu ai o factură emisă, poți încărca avizul tehnic de racordare (ATR) întrucât și acesta cuprinde toate informațiile necesare;
    • indexul autocitit din momentul în care este realizată solicitarea;
    • act de identitate.

    În funcție de particularitățile actelor depuse este posibil să îți solicităm informații/documente suplimentare, necesare încheierii contractului.

    Nu vei putea începe un proces de schimbare a furnizorului/agregatorului dacă ești titularul contractului de furnizare a energiei, dar ai pierdut dreptul de folosință privind locul de consum ce face obiectul cererii tale.

    Dacă online nu e varianta potrivită pentru tine, poți încheia contractul de energie în oricare dintre centrele de relații clienți.

  • Vreau o altă ofertă ENGIE, mai potrivită nevoilor mele de consum. Ce trebuie să fac?

    În cazul în care ești deja client ENGIE și dorești să alegi o altă ofertă din portofoliul nostru, poți încheia un contract online aici, simplu și rapid. Tot ce trebuie să faci este să alegi tipul de energie pentru care dorești o ofertă nouă și să urmezi pașii de contractare.

    Totuși, dacă online-ul nu e varianta potrivită pentru tine, poți încheia contractul de energie în oricare dintre centrele de relații clienți.

keyboard_arrow_up