Pachete servicii tehnice

Siguranța este unul dintre pilonii în jurul căruia
orice companie responsabilă trebuie să își construiască afacerea

Funcţionarea în condiţii optime a instalaţiei de utilizare a gazelor naturale și a centralei termice reprezintă elemente esenţiale pentru desfășurarea în siguranţă a afacerii tale. Pentru confortul și siguranta ta, îţi propunem să lași în grija echipelor noastre de specialiști efectuarea serviciilor tehnice periodice obligatorii atât pentru instalaţia de gaze, cât și pentru centrala termică. La ENGIE ai ambele servicii într-un singur pachet.

Pachetele ENGIE sunt concepute modular, astfel încât tu să poţi opta pentru oferta care se adaptează cel mai bine nevoilor tale, beneficiind de:

  • predictibilitate: știi cât vei plăti în funcţie de pachetul ales;
  • siguranţă: ai garanţia unui serviciu realizat la înalte standarde calitative;
  • profesionalism: certitudinea unui serviciu realizat de specialişti autorizaţi ANRE (Autoritatea Naţională de Reglementare în domeniul Energiei) și ISCIR (Inspecţia de Stat pentru Controlul Cazanelor, Recipientelor sub Presiune și Instalaţiilor de Ridicat).

Pachetele ENGIE de servicii tehnice periodice standard pentru
instalaţia de utilizare a gazelor naturale și centrala termică

Te invităm sa consulţi lista completă a ofertelor noastre de servicii tehnice periodice pentru instalatia de utilizare a gazelor naturale si centrala termica.

Vrei să contractezi unul dintre pachetele de servicii standard pentru instalaţia de gaze sau dorești o ofertă personalizată?

Lasă-ne datele tale de contact, iar un reprezentant ENGIE va reveni în cel mai scurt timp cu mai multe detalii.
keyboard_arrow_up