Electricitate

Energia doar pentru activitățile care îți fac plăcere

Mută plimbările din parc în grădina blocului tău. Transformă spațiul într-un adevărat loc de bucurie și relaxare. E posibil: spații verzi, liniște, relaxare și… energie electrică de la ENGIE. ENGIE construiește oferte adaptate oricărui tip de client. Oferta noastră pentru asociațiile de proprietari este construită pe praguri de consum care să te ajute să alegi ceea ce ai nevoie, simplu și rapid. Reducerea costurilor legate de energie reprezintă o prioritate pentru noi și ENGIE este alături de tine cu un preț competitiv alături de un contract transparent și o relație bazată pe încredere. Cu ENGIE, îți poți consuma energia doar pentru activitățile care îți fac plăcere, împreună cu cei dragi, în timp ce noi ne ocupăm de tot ce ai nevoie. 

ofertă recomandată

Ampero Verde

Alege Ampero Verde și ai energie electrică produsă în România din surse 100% regenerabile. În plus, reduci amprenta de carbon a familiei tale și contribui la un viitor mai verde pentru generațiile următoare.

Oferte electricitate

AMPERO VERDE

Ampero Verde

    • până la 1,30 lei/kWh*
    • Perioadă de aplicare a ofertei: 12 luni (până în ultima zi a lunii în care acestea expiră)
    • Energie electrică 100% din surse regenerabile , produsă în România
    • Contribui la un viitor mai verde pentru generațiile următoare
*Prețul final reprezintă valoarea maximă ce poate fi facturată clienților casnici conform OUG nr. 27 /2022. Prețul final facturat va fi aplicat în funcție de consumul realizat lunar și poate varia în fiecare lună. Mai multe detalii în pagina engie.ro/plafonare.
Condițiile ofertei sunt completate de clauzele contractuale generale. Preţurile finale sunt exprimate în lei/kWh şi conţin prețul energiei active și următoarele tarife reglementate: tariful de introducere energie electrică în reţea, tariful de extracţie energie electrică din rețea, costul serviciilor de sistem, tarifele de distribuţie, certificate verzi, contribuția pentru cogenerare şi acciza necomercială. Prețurile finale conțin T.V.A. (19%); acesta va fi facturat separat. Prețurile finale se pot modifica în funcție de schimbările tarifelor reglementate aprobate de Autoritatea Națională de Reglementare în Domeniul Energiei. Conform Ordinului ANRE nr. 33/2014, prețurile reglementate pentru energia electrică reactivă se aprobă anual de către ANRE. Nu se plătește energie electrică reactivă aferentă consumului de energie electrică al clienților casnici cu putere aprobată mai mică sau egală cu 30 kW. Energia activă și tarifele reglementate nu conțin TVA. Ofertele noastre de energie sunt disponibile si pe comparatorul de oferte ANRE.
keyboard_arrow_up