Electricitate

Energia doar pentru activitățile care îți fac plăcere

Mută plimbările din parc în grădina blocului tău. Transformă spațiul într-un adevărat loc de bucurie și relaxare. E posibil: spații verzi, liniște, relaxare și… energie electrică de la ENGIE. ENGIE construiește oferte adaptate oricărui tip de client. Oferta noastră pentru asociațiile de proprietari este construită pe praguri de consum care să te ajute să alegi ceea ce ai nevoie, simplu și rapid. Reducerea costurilor legate de energie reprezintă o prioritate pentru noi și ENGIE este alături de tine cu un preț competitiv alături de un contract transparent și o relație bazată pe încredere. Cu ENGIE, îți poți consuma energia doar pentru activitățile care îți fac plăcere, împreună cu cei dragi, în timp ce noi ne ocupăm de tot ce ai nevoie. 

ENGIE e-Ampero

Te-am obișnuit cu încredere și stabilitate, cu tot ceea ce ai nevoie la momentul potrivit. Acum ENGIE este alături de tine cu ENGIE e-Ampero, oferta-tip pentru clienții casnici.

Întrebări frecvente

 • Vreau un contract de furnizare a energiei electrice, însă nu am contor.

  Dacă nu ai încă contor de electricitate trebuie să contactezi mai întâi furnizorului tău actual, iar apoi te aşteptăm să îţi alegi oferta ta ENGIE.

 • Am contract de energie electrică, însă cu un alt furnizor. Cum pot schimba furnizorul de energie?

  Poți schimba rapid și simplu furnizorul de energie electrică naturale accesând formularul de contact online. Aici vei alege subiectul Contracte din categoria Furnizare energie electrică. Pentru finalizarea procesului vei avea nevoie de:

  • act de identitate reprezentant legal
  • copie CIF
  • copie Hotărâre Judecătorească de înfiinţare a asociaţiei de proprietari
  • ultima factură de gaze naturale (față/verso). Elimină preţul energiei de pe factura ta înainte să încarci fişierul. ENGIE Romania nu va analiza şi nu va lua în considerare această informaţie.

  Este posibil să îți solicităm documente suplimentare în funcție de particularitățile solicitării tale.

  Totuşi, dacă online-ul nu e varianta potrivită pentru tine, poți încheia contractul de energie în oricare dintre centrele de relații clienți.

 • Asociația pe care o repezint este organizată sub forma unei asociații de locatari. Pot încheia contractul de furnizare energie electrică cu ENGIE?

  Da. Însă, înainte de semnarea contractului de furnizare va trebui ca asociația să capete statut de Asociație de proprietari. Pentru a face acest lucru va trebui să ne contactezi prin oricare dintre metodele pe care le găsești aici și să ne soliciți un Aviz de principiu, acest document va trebui prezentat Judecătoriei de care aparții pentru a obține statutul juridic de Asociație de proprietari prin hotărâre Judecătorească.

 • Cât sunt valabile contractele de energie electrică de la ENGIE?

  Indiferent de oferta pe care o alegi, contractul pe care îl vei semna cu noi va fi valabil pe perioadă nedeterminată. În schimb, prețul va fi valabil conform condițiilor fiecărei oferte, pe o perioadă determinată. De exemplu, dacă oferta aleasă are o valabilitate de doisprezece luni, în luna a unsprezecea noi îți vom propune o nouă ofertă de preț. Poți opta pentru aceea sau pentru oricare altă ofertă din portofoliul ENGIE.

 • Am găsit o altă ofertă ENGIE potrivită nevoilor mele de consum. Ce este de făcut?

  În cazul în care ești deja client ENGIE și dorești să alegi o altă ofertă din portofoliul nostru te așteptăm pe engie.ro. Aici îți alegi tipul de energie pentru care dorești să schimbi titularul contractului: gaze naturale sau energie electrică și urmezi pașii din contractare de aici.

  Totuşi, dacă online-ul nu e varianta potrivită pentru tine, poți încheia contractul de energie în oricare dintre centrele de relații clienți.

keyboard_arrow_up