Energie

Viața noastră depinde de energie

Evoluţia umanităţii, din perspectivă socială şi economică, a fost şi este puternic marcată de modul în care omul interacţionează cu mediul înconjurător, în consecinţă cu resursele naturale, cu modul în care acestea sunt captate şi folosite. Viața noastră depinde de energie, dar mai depinde şi de sănătatea mediului înconjurător. Aşa că se simte deja nevoia unui echilibru între consumul de energie din combustibili fosili şi consumul de energie regenerabilă.

Gestionarea energiei permite o aprovizionare competitivă pentru clienți, atât în ​​gaz, cât și în electricitate. Producția și distribuția de energie are loc și prin identificarea soluției și tehnologiei energetice cele mai potrivite nevoilor clientului, acestea fiind soluții pe care ENGIE le proiectează, produce și gestionează. Punctul forte este reprezentat de viziunea integrată a lanțului valoric, eficiența proceselor și munca în echipa.
info

Vrei mai multe informaţii despre plafonarea preţurilor de energie şi compensarea facturilor?

Am creat pentru tine o pagină în care am explicat schema de sprijin valabilă pentru perioada 1 noiembrie 2021 – 31 martie 2022 şi aprobată prin Legea 259/2021.

keyboard_arrow_up