Educație

Energia de mâine depinde de energia investită astăzi
în educația tinerelor generații.

2 milioane
euro investiți

45.000
de beneficiari

Rulează videoul

Întâlnire cu energia

Elevii de clasa a IV-a descoperă lumea energiei prin intermediul a două personaje fantastice, Metano și Electro.  Aproape 45.000 de elevi au aflat, online sau prin intermediul experiențelor VR în școli, despre tipurile de energie și despre parcursul gazului natural și al energiei electrice de la extracţie, respectiv producție, până acasă. În plus, cei mici au aflat cum pot să facă economii la energie, dar și cum să prevină accidentele nedorite.

 

Descarcă gratuit broșura “Întâlnire cu energia” și descoperă alături de copilul tău Aventurile fantastice ale lui Metano și Electro!

Asociația Valentina

Copiii din cartierul Ferentari au șansa unui viitor mai bun. Împreună cu asociația Valentina, sprijinim aproximativ 60 de copii să continue școala prin:

  • centrul de zi, unde cei mici primesc ajutor la teme, au activități creative și primesc o masă caldă;
  • demersuri punctuale, cum sunt și târgurile organizate în cadrul ENGIE, pentru achiziția de hrană, haine și rechizite.

Capital Filles

Suntem raliați demersului «Capital Filles», care sprijină elevele de liceu din cartiere sau zone sărace şi se bazează pe angajamentul solidar al unor «mentori » (exclusiv femei). Colegele participă în mod voluntar la program şi, alături de profesori, le ajută pe eleve să îşi orienteze viitorul profesional şi să ia contact cu mediul profesional.

keyboard_arrow_up