Creează cu ENGIE un nou început
pentru echipa de handbal feminin CSM București

1.420.000
euro

7.300
beneficiari

Pentru al cincilea an consecutiv, susținem echipa de senioare la handbal feminin și Centrul de copii și juniori din cadrul clubului. Crezul nostru comun? Performanța se obține cu efort, perseverență și dedicare. Un nou început, o nouă energie, meci de meci, competiție după competiție.

ENGIE X CSM București

Rulează videoul
format_quote

Să nu renunți la niciun meci, să nu renunți să lupți, oricât ar fi de grea ar fi bătălia.
Să mergi mai departe, cu încredere, să te lupți meci de meci și să dai energie celor dragi de acasă prin bucuria pe care le-o aduci la final.
Asta înseamnă să fii, cu adevărat, un creator de energie.
Vă mulțumim tuturor celor care, de acasă, ne dați energie să luptăm meci de meci și să creăm împreună un nou început în acest sezon.

Crina Pintea, CSM București
Rulează videoul
format_quote

Noi, poate mai bine decât alții știm ce înseamnă victoria, dar și înfrângerea. Și, ca și voi, știm ce înseamnă munca grea, să lupți pentru lucrurile în care crezi.
A fost un an greu pentru noi toți. Am învățat însă că înfrângerile pot fi un nou început. Vouă, creatorilor de energie de acasă chiar și de la distanță vă mulțumim că sunteți în continuare alături de noi și ne susțineți.
Sunt Cristina Neagu, căpitanul CSM București și sunt alături de echipa mea să creăm împreună un nou început în acest sezon în care luptăm, meci de meci, pentru victorie.

Cristina Neagu, CSM București
keyboard_arrow_up