Call Center

Disponibil Luni - Vineri În intervalul orar 08:30 - 19:00

Plătește online

Sigur şi rapid, plăteşti online factura ENGIE fără să te autentifici în cont.

Agenția online

Agenţia online este platforma ENGIE unde puteţi transmite indexul autocitit, vizualiza istoricul facturilor şi al consumului, puteţi plăti factura online şi nu numai.

Descarcă aplicaţia

Viața înseamnă dinamism! Acum nu mai ai grija facturilor, plăților și transmiterii indexului autocitit: le ai pe toate în aplicația mobilă engiemobile.  

Utile

Aici poţi accesa rapid cele mai importante informaţii despre factură, modalităţi de plată sau alte subiecte de interes pentru tine.  

Urgenţe gaze

Anunţă orice defecţiune tehnică a instalaţiei de gaze naturale la numerele de telefon:
021 9281 - Număr unic la nivel naţional 0800 877 778 - TelVerde
Acces rapid

Pentru că ne pasă de sănătatea ta și a celor din jur, toate centrele de relații cu clienții ENGIE vor avea activitatea suspendată începând de luni, 16 martie.
Rezolvă totul online, simplu și ușor, accesând contul tău, aplicația engiemobile, prin formularul de contact sau printr-un apel telefonic la 021 9366.

Contact

Trimite-ne mesaj

Fişiere acceptate : .doc, .gif, .jpeg, .jpg, .png, .pdf, .xls, .tif Înainte de a trimite formularul asigură-te că ai ataşat toate fişierele. Dacă documentele ataşate depăşesc limita maximă de 4 MB/fişier, îți recomandăm să le scanezi şi să le transmiţi în format .pdf

Pentru că ne pasă de sănătatea ta și a celor din jur, toate centrele de relații cu clienții ENGIE vor avea activitatea suspendată începând de luni, 16 martie. Rezolvă totul online, simplu și ușor, accesând contul tău, aplicația engiemobile, prin formularul de contact sau printr-un apel telefonic la 021 9366.

Modalitatea cea mai simplă de a găsi răspunsuri la întrebările tale este să citești lista întrebărilor frecvente.

Dacă totuşi nu ai găsit răspunsul de care aveai nevoie, atunci poți transmite un mesaj folosind formularul din această pagină.

În cazul în care formularul de contact online nu este o soluție pentru tine în acest moment, poţi alege: