Call Center

Disponibil Luni - Vineri În intervalul orar 08:30 - 19:00

Plătește online

Sigur şi rapid, plăteşti online factura ENGIE fără să te autentifici în cont.

Agenția online

Agenţia online este platforma ENGIE unde puteţi transmite indexul autocitit, vizualiza istoricul facturilor şi al consumului, puteţi plăti factura online şi nu numai.

Descarcă aplicaţia

Viața înseamnă dinamism! Acum nu mai ai grija facturilor, plăților și transmiterii indexului autocitit: le ai pe toate în aplicația mobilă engiemobile.  

Utile

Aici poţi accesa rapid cele mai importante informaţii despre factură, modalităţi de plată sau alte subiecte de interes pentru tine.  

Urgenţe gaze

Anunţă orice defecţiune tehnică a instalaţiei de gaze naturale la numerele de telefon:
021 9281 - Număr unic la nivel naţional 0800 877 778 - TelVerde
Acces rapid

Contact

Modalitatea cea mai simplă de a găsi răspunsuri la întrebările tale este să citești lista întrebărilor frecvente.

Dacă totuşi nu ai găsit răspunsul de care aveai nevoie, atunci poți transmite un mesaj folosind formularul de mai jos, poţi alege să vii în centrele ENGIE de relaţii clienţi sau ne poţi suna la numărul de Call Center 021 9366 între orele 08:30 – 19:00.

Dacă dorești să transmiți o sesizare, reclamaţie, petiţie sau orice altă formă de solicitare, consultă Procedura privind soluţionarea plângerilor de la clienţii finali sau cadrul legislativ, completează formularul de înregistrare a plângerii și:

  1. transmite-l către adresa de e-mail in consiliere-clienti@ro.engie.com sau
  2. încarcă-l în formularul de mai jos.

Pentru soluţionarea solicitărilor trimise prin formularul din această pagină, datele tale cu caracter personal vor fi prelucrate conform prevederilor legale. Pentru mai multe informaţii, click aici.

Vrei o ofertă personalizată de energie?

Accesează link-ul de mai jos şi pe baza informaţiilor tale îţi vom transmite o ofertă.

CERE OFERTĂ

Trimite fişier

Fişiere acceptate : .doc, .gif, .jpeg, .jpg, .png, .pdf, .xls, .tif

Înainte de a trimite formularul asigură-te că ai ataşat toate fişierele. Dacă documentele ataşate depăşesc limita maximă de 4 MB/fişier, îți recomandăm să le scanezi şi să le transmiţi în format .pdf