Energie

Transformă un cost într-o oportunitate

Energia este pentru orice afacere potențialul care determină schimbări, fiind o resursă indispensabilă pentru desfășurarea activităţii. Indiferent de tipul de energie folosit, gestionarea eficientă a facturii energetice a devenit din ce în ce mai importantă pentru orice companie. De aici se conturează – într-o măsură mai mare decât în trecut – nevoia de a avea acces la oferte personalizate, instrumente inovatoare de gestionare a riscurilor și formule de preț concepute pentru optimizarea costurilor energetice.

Cu o poziție de lider în sectoarele cheie de distribuție și furnizare a gazelor naturale, precum și în sfera serviciilor tehnice și de eficiență energetică, protagonist al sectorului energiei electrice, ENGIE este mereu alături de tine prin ofertele sale integrate, adaptate nevoilor afacerii tale.
info

Vrei mai multe informaţii despre plafonarea preţurilor de energie şi exceptarea de la plată a anumitor tarife reglementate?

Am creat pentru tine o pagină în care am explicat schema de sprijin valabilă pentru perioada 1 noiembrie 2021 – 31 martie 2022 şi aprobată prin Legea 259/2021.

keyboard_arrow_up